15/03/11 - 20:29

«Διακοπή και μηδενισμός για τα επεισόδια»

Διακοπή του αγώνα, μηδενισμός και τιμωρία της ομάδας είναι κατά τον Αλέξη Τζόρβα αυτό που πρέπει να γίνεται για να λυθεί το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

«Διακοπή και μηδενισμός για τα επεισόδια»
59.303views 0shares

«Δυστυχώς με πολύ μεγάλη λύπη, είδαμε ότι κάποιες ομάδες και κάποια σωματεία δεν συμμετείχαν σε μια πρωτοβουλία που θέλαμε για αποχή προκειμένου να ταράξουμε λίγο τα νερά και να αλλάξουμε τους νόμους στην Ελλάδα. Διότι ο μόνος νόμος που πρέπει να αλλάξει είναι ότι οποιοσδήποτε οπαδός μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και οποιοδήποτε αντικείμενο πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι πρέπει αυτόματα από τον διαιτητή να διακόπτεται και η ομάδα να τιμωρείται και να μηδενίζεται για τα όσα γίνονται σε αυτό το ματς», είπε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της παρουσίας του στην εκδήλωση για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη.

Για τη βία και τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο: «Πραγματικά είναι κάτι συγκλονιστικό αυτό που μας συμβαίνει, νομίζω ότι η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ μεγάλη».

Για το τι ζητάνε οι παίκτες: «Αυτό που ζητάμε είναι να μπορέσουμε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να μην κινδυνεύουμε. Διότι πλέον κινδυνεύει η ζωή των ποδοσφαιριστών. Κάποιοι συνάδελφοι, δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει ακόμη και πραγματικά αυτό μας προβλημάτισε πάρα πολύ, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει σύνεση από τους οπαδούς και να πάψουν πλέον να εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο».

Οσον αφορά στον Ερασιτέχνη, τόνισε: «Η σημερινή πρωτοβουλία είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της Ιστορίας και ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε η παρουσία μας εδώ μαζί με την προσπάθεια που γίνεται τώρα με τα SMS, να μπορέσει να τον βοηθήσει και να διασωθεί».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ