Facebook Pixel Ετοιμάζουν ...πόλεμο τα παιδιά τα Βολιώτικα!
| 2011-03-15 22:26:00

Ετοιμάζουν ...πόλεμο τα παιδιά τα Βολιώτικα!

Ετοιμάζουν ...πόλεμο τα παιδιά τα Βολιώτικα!

Μαζεμένα φαίνεται ότι τα έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στον Μπέο, για μία σειρά από γεγονότα και καταστάσεις.

Αν, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου, αναμένεται να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου…

Ο ισχυρός άνδρας «ερυθρόλευκων» βρήκε την ομάδα πριν από μερικά χρόνια να βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες και, σιγά-σιγά, την επανέφερε στο προσκήνιο και μάλιστα πρωταγωνίστρια. Αυτό είναι κάτι που δεν παραγνωρίζει κανένας στον Βόλο. Δεν γίνεται, όμως, να περάσουν απαρατήρητα όσα (μαζεμένα) γίνονται στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Με πρώτο και κύριο την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από την άκρη του πάγκου. Ενός προπονητή που οι οπαδοί του συλλόγου είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και ήθελαν να συνεχίσουν να βλέπουν για χρόνια στην ομάδα τους. Η απομάκρυνσή του, την ώρα μάλιστα που ακουγόταν έντονα το σενάριο περί συμφωνίας του με την ΑΕΛ ενόψει της ερχόμενης περιόδου, είχε… κρυώσει τους φίλους του Ολυμπιακού σε σχέση με τον Μπέο.

Έκτοτε, βέβαια, τα… χτυπήματα είναι απανωτά. Η εμπλοκή του ισχυρού άνδρα του συλλόγου στο θέμα με τις κασέτες, είναι το κυριότερο. Μπορεί ακόμα, βέβαια, να μην έχει αποδειχτεί τίποτα και, ίσως, να μην αποδειχτεί ποτέ. Το ζήτημα είναι ότι μαζί με τον Μπέο η μπάλα παίρνει και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι οι Βολιώτες είναι εκνευρισμένοι και με τις συχνές επισκέψεις του Μπέου στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιωνίου. Την ώρα, μάλιστα, που ακόμα και στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση επέμενε ότι «τώρα που είμαι στον Ολυμπιακό Βόλου, υποστηρίζω τα συμφέροντα του Βόλου». Αύριο τι θα γίνει, δηλαδή; Ή, καλύτερα, από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά, που η διοίκηση Βεντούρη αναμένεται να αποχωρήσει από το προσκήνιο; Με τους οπαδούς των «κυανέρυθρων» να δείχνουν σιγά-σιγά με τη συμπεριφορά τους, ότι επιθυμούν την επιστροφή του Μπέου στην ομάδα. Οι οργανωμένοι, βέβαια, δεν έχουν πάρει ακόμα θέση…

Για αυτό σας λέμε ότι αν ο Ατρόμητος πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μέσα στον Βόλο, αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Μπέου από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν δεν γνωρίζει κανείς και ο σκύλος δεν θέλει να κάνει τον Νοστράδαμο. Γιατί πιθανή πρόκριση επί των Περιστεριωτών (σ.σ. «Θα σταματήσουμε στα τρία», έλεγε τις προάλλες ο Μπέος), θα βάλει ξανά κάτω από τα χαλί τις διαφορές που υπάρχουν...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags