Facebook Pixel Ο λόγος που ο Κουμάλο "κόπηκε" από την εθνική
| 2013-03-17 11:33:00

Ο λόγος που ο Κουμάλο "κόπηκε" από την εθνική

 Ο λόγος που ο Κουμάλο "κόπηκε" από την εθνική

Τι αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της νοτιοαφρικανικής ιστοσελίδας "citizen.co.za" για τον αποκλεισμό του υψηλόσωμου από την εθνική ομάδα.
 

Ο Γκόρντον Ίγκεσουντ άφησε τον μέχρι πρότινος αρχηγός της εθνικής Νότιας Αφρικής, Μπονγκάνι Κουμάλο εκτός αποστολής για τον αγώνα της Νότιας Αφρικής με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των "Μπαφάνα-Μπαφάνα" με δηλώσεις του εξήγησε: "Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθεται στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και γνωρίζω ότι μετά το Κόπα Άφρικα κουβαλά και ένα ελαφρύ τραυματισμό. Επέλεξα να μην τον καλέσω λόγω του ότι δεν παίζει στην ομάδα του".

Οι δημοσιογράφοι της Νότιας Αφρικής, όμως, το έψαξαν λίγο παραπάνω και έφθασαν-όπως συνέβη με την περίπτωση της ιστοσελίδας "citizen.co.za"-μέχρι τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο για να πληροφορηθούν ότι ο Κουμάλο, δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά και είχε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στα προηγούμενα ματς από τον αγώνα με την ΑΕΚ και έπειτα.

Ποιο συμπέρασμα προκύπτει για τους Νοτιοαφικανούς; Ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι για τον αποκλεισμό του Κουμάλο από την Εθνική. Κι ακόμη ότι ο Ίγκεσουντ δεν πιστεύει πώς είναι μία υπολογίσιμη μονάδα για την άμυνα των "Μπαφάνα-Μπαφάνα". Στο δημοσίευμα του "citizen.co.za", γίνεται λόγος και για την άρνηση του Κουμάλο να μιλήσει για το θέμα.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags