Facebook Pixel Ενσαλίβα υπέρ Κατίδη: «Φθηνό να τελειώσουν έτσι ένα 20χρονο παιδί»
| 2013-03-18 18:48:00

Ενσαλίβα υπέρ Κατίδη: «Φθηνό να τελειώσουν έτσι ένα 20χρονο παιδί»

Ενσαλίβα υπέρ Κατίδη: «Φθηνό να τελειώσουν έτσι ένα 20χρονο παιδί»

Στο πλευρό του Γιώργου Κατίδη τάχθηκε ο Ταμαντανί Εσναλίβα σχετικά με τον πανηγυρισμό του νεαρού μετά το γκολ που πέτυχε και τόνισε πως με το να «κόψεις» την καριέρα ενός παιδιού, δεν γλιτώνεις τον κόσμο από τον ρατσισμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Καβάλας στο facebook για αυτό το θέμα:

«Ειλικρινά πιστεύω ότι το παιδί δεν πρέπει να χάσει το συμβόλαιο του. Αν πραγματικά έχει τατουάζ με χιπ χοπ στίχους πάνω του, τότε είναι ξεκάθαρα εύκολα επηρεασμένος. Το να του σταματήσεις την καριέρα δεν θα κάνει την μάχη εναντίον του ρατσισμού καλύτερη ή πιο εύκολη, από το να κάνει τον αμαθή να πιστεύει ότι χρειάζεται να δουλέψει στην σιωπή παρά να μιλήσει. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι, μάθετε στον άνθρωπο πώς να το αλλάξει. Ο Χριστός υπογράμμισε ότι όλοι μια φορά είμαστε αμαρτωλοί. Αυτό θα έπρεπε να τους πει κάτι. Επίσης όποιος δεν είναι αμαρτωλός να ρίξει την πρώτη πέτρα.

Βασικά είναι φτηνό να τελειώσεις έτσι σκληρά ένα 20χρονο παιδί για αυτό που είχε διδαχθεί να πιστεύει, από κάποιους ανθρώπους που είναι στην άγνοια και την εξαπλώνουν σε όλο τον κόσμο σαν τον καρκίνο. Ειλικρινά πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να πάρει κάποια βοήθεια και να τον διαφωτίσουν από το να τον βάλουν σε μια γωνία με περισσότερη άγνοια, προσωπικά, η εκπαίδευση καθορίζει το δικό σας/μας μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags