Facebook Pixel Πως το 'χε πει ο Λίνεκερ;
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 17:38:00

Πως το 'χε πει ο Λίνεκερ;

Πως το 'χε πει ο Λίνεκερ;

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος "διορθώνει" την περίφημη ατάκα του Λίνεκερ για τους Γερμανούς, αποθεώνοντας την Ίντερ για την μεγάλη της πρόκριση μέσα στο Μόναχο.

Δεν τα είχε πει όπως έπρεπε τα πράγματα ο Γκάρι Λίνεκερ κάποτε και αυτό φυσικά το γνωρίζουμε όλοι. Ο Άγγλος στράικερ, είχε δηλώσει ότι "το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, στο οποίο παίζουν δυο ομάδες και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί". Λάθος... Γιατί ξέχασε να προσθέσει ο Λίνεκερ, ότι ίσως αυτό να ισχύει, όχι όμως, όταν οι Γερμανοί παίζουν με Ιταλούς.

Κι αν πλέον στην παγκόσμια βαθμολογία προσπερνάνε οι Γερμανοί τους Ιταλούς, αυτό έχει να κάνει με τα καμώματα των ομάδων της γειτονικής χώρας κόντρα σε άλλες ομάδες και κυρίως κατώτερης δυναμικότητας. Το βράδυ της Τρίτης, στο Μόναχο, ήταν απλά άλλο ένα επεισόδιο, από αυτό το σήριαλ που κρατάει χρόνια, σαν την καλύτερη ιταλική... κολόνια.

Η Ίντερ δεν λύγισε, παρότι έχασε στο Μιλάνο. Δε λύγισε παρότι ήταν εξαιρετική η Μπάγερν. Και με μπόλικη υπομονή στο παιχνίδι της, πίεση και διατήρηση του χώρου την κατάλληλη στιγμή, κατάφερε να πάρει τη νίκη- πρόκριση. Οι παίκτες του Λεονάρντο, ευτύχησαν με το 0- 1, αλλά στη συνέχεια είδαν τον Ρόμπεν να τους κάνει ό,τι θέλει. Ο Ολλανδός είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, στο να παίζει στην πλευρά με ανάποδο πόδι. Συγκλίνει και απειλεί καλύτερα από τον κάθε άλλο συνάδελφό του στον πλανήτη. Ο τραυματισμός του, στοίχισε.

Η ιταλική μηχανή, είχε αρχίσει να λειτουργεί, με μπόλικες απουσίες, αλλά και με ρίσκο του "τι είχαμε, τι χάσαμε". Κάποιοι θα πείτε "μα έπρεπε να κερδίζει 4- 1 η Μπάγερν". ναι, αλλά αυτό στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Με το που βγήκε ο Ρόμπεν, οι Βαυαροί έγιναν ένα σύνολο της σειράς. Ο Ριμπερί έκλεισε στον άξονα. αρχικά από μόνος, έχασαν τη μπάλα και είμαι σίγουρος ότι ο Ρουμενίγκε όπως τον έδειχνε η τηλεόραση, δεν έκανε κάτι διαφορετικό από το να τα "χώνει" στον Χένες για τον Φαν Γκααλ.

Όπως και να 'χει η Ίντερ έμεινε ζωντανή, η Ιταλία συνεχίζει να έχει μια ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Μόναχο, από τον Μάρτη δεν έχουν πλέον στόχο... Πλάκα- πλάκα οι Νερατζούρι, είναι μέσα στο πρωτάθλημα, συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λίγκ και είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου με την Ρόμα (ελπίζω να χάσουν).

Για το άλλο ζευγάρι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η Μάντσεστερ ήταν το φαβορί και μπράβο στους Γάλλους της Μαρσέιγ που την πήγαν τη δουλειά τόσο... μακριά.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags