Facebook Pixel Ντόπερμαν για Αμπιντάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 18:16:00

Ντόπερμαν για Αμπιντάλ!

Ντόπερμαν για Αμπιντάλ!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένος από το δράμα του Αμπιντάλ και παράλληλα... βουίζει από φημολογίες για ντόπες και παρόμοια σενάρια. Ο Βασίλης Γαλούπης, γνωστός και ως «Ντόπερμαν», έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...

Το προσωπικό δράμα του Ερίκ Αμπιντάλ έχει σοκάρει όλη την ποδοσφαιρική κι αθλητική κοινωνία. Ένα νέο παλικάρι, μόλις 31 ετών, με μεγάλη καριέρα σε κορυφαίες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Λιόν και η Μονακό, βλέπει την υγεία του να κινδυνεύει σοβαρά, μετά τη διάγνωση ότι έχει όγκο στο συκώτι που θα πρέπει να αφαιρεθεί επειγόντως.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ενώ η επέμβαση είχε προγραμματιστεί για μεθαύριο, θα γίνει τελικά αύριο. Εσπευσμένα! Αυτό είναι ίσως κι ενδεικτικό της κατάστασης της υγείας του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος βρίσκεται στο πλευρό του Αμπιντάλ. Είναι ένα πρόσωπο αγαπητό και λαοπρόβλητο και είναι λογικό να θλίβεται ο καθένας για την προσωπική του περιπέτεια. Και ποιος δεν εύχεται γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα; Το αν και πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα είναι δευτερεύον. Το πρωτεύον είναι να γίνει καλά και να συνεχίσει τη ζωή του.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Βασίλη Γαλούπη στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags