Facebook Pixel Όλα γύρω του γυρίζουν...
| 2013-03-24 10:18:00

Όλα γύρω του γυρίζουν...

Όλα γύρω του γυρίζουν...

Παππάς κι οργανωμένοι πιέζουν αφόρητα τον Βιντιάδη να δώσει άμεσα απαντήσεις. Προχωράει η υπόθεση Ψωμιάδη, με την Ενωση να αισιοδοξεί για ορισμό δικάσιμου σε 20 μέρες.

Ελπίδα σωτηρίας στην ΑΕΚ δεν διαφαίνεται και το συμπέρασμα από τη γενική συνέλευση της Παρασκευής ήταν ένα. Μόνο ο Δημήτρης Βιντιάδης μπορεί να σώσει την Ενωση, αν βέβαια ισχύουν μέχρι κεραίας τα όσα ισχυρίζεται. Οι εναπομείνασες ελπίδες των ανθρώπων της ομάδας και του κόσμου έχουν πέσει πάνω στον εφοπλιστή, ο οποίος και διατηρεί «ζωντανό» το θέμα εμπλοκής του στα διοικητικά.

Ουσιαστικά φως στο τούνελ από τους νυν μεγαλομετόχους δεν υπάρχει. Οι μέρες περνάνε χωρίς να αλλάζει τίποτα και η παλαιά λογική του τύπου «η λύση Βιντιάδη είναι η μοναδική» επανέρχεται στο προσκήνιο. Ολα γυρίζουν γύρω από τον υποψήφιο επενδυτή και τα χρήματα που προτίθεται να βάλει στον σύλλογο μαζί με τον τραπεζικό Κιθ Χάρις.

Την Κυριακή, όπως και χθες, δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη και ίσως έχουμε νεότερα μέσα στην εβδομάδα. Αυτό έχει ξεκαθαρίσει τουλάχιστον ο Βιντιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πέτρο Παππά και τους οργανωμένους. Παραμένει εξάλλου στην Αγγλία και πιθανή έλευσή του στη χώρα μας θα σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Προχωράει η υπόθεση Ψωμιάδη

Υπομονή περίπου τριών εβδομάδων θα χρειαστεί να κάνουν στην ΑΕΚ, όσον αφορά την υπόθεση Ψωμιάδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε 20 ημέρες θα οριστεί δικάσιμος και στην Ενωση ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά η έκβαση του θέματος θα είναι υπέρ τους.

Το πρώτο βήμα έχει γίνει ήδη εδώ και αρκετές ημέρες όταν έφτασε από τα Σκόπια το έγγραφο που δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές δικαστικές αρχές να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Αυτό που υποστηρίζουν πάντως οι άνθρωποι του «δικέφαλου» είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή κι αν οριστεί η δικάσιμος, θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να διεκδικήσουν τα χρήματα που πρέπει να επιστραφούν στο ταμείο της ομάδας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags