Facebook Pixel Αποθέωσε Μουρίνιο ο Καντονά!
| 2013-03-24 20:06:00

Αποθέωσε Μουρίνιο ο Καντονά!

Αποθέωσε Μουρίνιο ο Καντονά!

Τον θαυμασμό του για τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Ερίκ Καντονά. Ο Καντονά έδωσε την δική του εξήγηση για το γεγονός πως ο Μουρίνιο από μόνος του είναι ένας σταρ που σε κάποιες περιπτώσεις επισκιάζει ακόμη και τους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν είμαι φαν του αγωνιστικού στιλ (σ.σ. των ομάδων) του, αλλά διαθέτει συναρπαστική προσωπικότητα. Είναι πολύ ευφυής, έχει εκπληκτικό χάρισμα και έναν ξεχωριστό τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων.

 

Λέει ότι ο προπονητής πρέπει να λειτουργεί ως ηθοποιός και συμφωνώ μαζί του»,υποστήριξε ο άλλοτε σούπερ στα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

«Πάντα εκτρέπει την προσοχή προς το μέρος του. Όχι μόνο για την τόνωση του εγώ του, αλλά και για να απομακρύνει την πίεση από τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος μιλάει περισσότερο για τον Μουρίνιο, παρότι έχει δίπλα του πρωταθλητές κόσμου».

 

Όταν ρωτήθηκε ποιες ομάδες βλέπει τώρα που απέχει από τον χώρο, δήλωσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις λίγες ομάδες που με ενδιαφέρουν και φυσικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έχει έναν προπονητή όπως ο Μουρίνιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags