Facebook Pixel Κουρέλλας, ο 3ος...
| 2013-03-26 16:19:00

Κουρέλλας, ο 3ος...

Κουρέλλας, ο 3ος...

Μετά τους Κατίδη και Τσουμάγκα ήταν η σειρά του Νίκου Κουρέλλα να λάβει εξώδικο από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, στο οποίο κατοικεί, για άμεση καταβολή των οφειλόμενων ενοικίων.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ απειλείται με έξωση από το σπίτι, στο οποίο κατοικεί, μιας και η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αφήσει επί μήνες απλήρωτο τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Κουρέλλας, λοιπόν, ο 3ος… Ο νεαρός άσος είναι ο 3ος ποδοσφαιριστής της «Ενωσης» μετά τους Κατίδη και Τσουμάγκα που απειλείται με έξωση από το σπίτι του, μιας και τα ενοίκια που δεν έχουν πληρωθεί, είναι πολλά.

Ετσι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν είχε άλλη επιλογή. Ακολούθησε την πεπατημένη… Απέστειλε εξώδικο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και ζητά καταβολή των ενοικίων. Το θέμα αυτό φέτος έχει επαναληφθεί, με θύματα τις προηγούμενες φορές τους Τσουμάγκα, Κατίδη.

Ετσι όπως πάνε το θέμα με τα ενοίκια οι παίκτες της ΑΕΚ θα μένουν σε λίγο όλοι μαζί στα Σπάτα. Θα στρώσουν «στρωματσάδα» και θα κοιμούνται στο προπονητικό κέντρο της «Ενωσης» που είναι, πλέον, φανερό πως αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags