Facebook Pixel Αυτό... λέει ο Βιντιάδης!
| 2013-03-26 22:13:00

Αυτό... λέει ο Βιντιάδης!

Αυτό... λέει ο Βιντιάδης!

Η ανακοίνωση του Στουρνάρα για 48 δόσεις σημαίνει αυτόματα... μπάσιμο Βιντιάδη στην ΑΕΚ - Τα χρέη (27,6 εκατ.) και τα 10-12 εκατ. ευρώ που (φέρεται να) έχει συγκεντρώσει.

Είναι δεδομένο πως το θέμα του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Βιντιάδη έχει κουράσει (απόλυτα δικαιολογημένα) τον κόσμο της ΑΕΚ και όλους όσοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει πλέον εξελιχθεί σε... σαπουνόπερα.


Μία... σαπουνόπερα την οποία θα ζήλευαν και τα μεγάλα κανάλια (και τα οποία θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξουν τούρκικο σίριαλ για χάρη της) αφού πλέον έχουμε συμπληρώσει τους 9 μήνες ζωής αφού... επισήμως ανακοινώθηκε το ενδιαφέρον τον Αύγουστο του 2012 αν και νωρίτερα για όσους γνωρίζουν υπήρξε πάλι επαφή.

 

Τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Ο Βιντιάδης σύμφωνα με όσα ο ίδιος φέρεται να επέτρεπε να επικοινωνούν για λογαριασμό του έψαχνε κεφάλαια για να κάνει μπορέσει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως είχε παραδεχθεί ο ίδιος εγγράφως αναφέροντας μάλιστα στην γραπτή του δήλωση το όνομα της οικογενείας του και όχι μόνο το δικό του με ότι αυτό συνεπάγεται...


Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags