Facebook Pixel «Τα έβλεπα στην τηλεόραση, σήμερα τα έζησα…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-17 01:03:00

«Τα έβλεπα στην τηλεόραση, σήμερα τα έζησα…»

«Τα έβλεπα στην τηλεόραση, σήμερα τα έζησα…»

Σοκαρισμένος από τα επεισόδια της Τούμπας εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μίλησε για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, ωστόσο σημείωσε πως παντού υπάρχουν ανεγκέφαλοι.
 

«Η σημερινή ημέρα για μένα είναι πολύ σημαντική. Έχουμε δώσει μεγάλη χαρά σε πολύ κόσμο της ομάδας. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ. Ειδικά στους παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή. Χάρη στη δική τους προσπάθεια και βοήθεια, καταφέρνει η ΑΕΚ να γίνεται πιο ανταγωνιστική. Όλοι όσοι είναι στην ΑΕΚ, ακόμα και αυτοί στα γραφεία μας βοηθάνε. Αφιερωμένη σε όλους, όλους», ανέφερε αρχικά ο Χιμένεθ.

Όσον αφορά την πρόκριση, τόνισε: «Ήταν 50-50 η πρόκριση και μετά το 0-0 ακόμη περισσότερο. Οι παίκτες μου έπαιξαν σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια που άντεξαν. Ήταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και βάλαμε το γκολ που σχεδιάζαμε. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Κανείς δεν θυμάται τους δεύτερους. Θυμάται αυτόν που παίρνει το Κύπελλο. Μετά τη Τούμπα τώρα σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά τα επεισόδια, σχολίασε: «Είναι λυπηρό. Είμαι έξι μήνες στην Ελλάδα και δυστυχώς μέσω της τηλεόρασης έχουμε δει να συμβαίνουν ξανά. Σήμερα το ζήσαμε ζωντανά. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μεγαλείο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Απλά ότι υπάρχουν ανεγκέφαλοι. Για το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου κάτι πρέπει να γίνει. Θα καταθέτουμε λουλούδια... Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι. Πρέπει να δώσουμε την λιγότερη έκταση και διαφήμιση σε αυτά τα γεγονότα. Οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν την λύση τους».

Σε ερώτηση για το τι είπε στους παίκτες στην διακοπή, σχολίασε:«Είπα στους παίκτες ότι δεν τελειώσαμε τίποτα. Δεν ξέραμε αν θα τελειώσει το παιχνίδι. Υποχρέωσή μου ήταν να μην χάσουν οι παίκτες την αυτοσυγκέντρωσή τους. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Τέλος, για τον αγώνα ανέφερε: «Είχα πάρει ένα μάθημα από το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ίσως αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όταν παίζαμε με παίκτες παραπάνω. Απόψε μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Μπήκαμε δυνατά. Το ίδιο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Αλλά βρήκαν απέναντί τους παίκτες της ΑΕΚ που δεν φοβήθηκαν. Η πρώτη ευκαιρία ήταν δικιά μας. Μπήκαμε με τρεις επιθετικούς, με τρία αμυντικά χαφ. Ρισκάραμε άξιζε τον κόπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags