Facebook Pixel «Μία από τις αδυναμίες μου ο Πανιώνιος»
| 2013-03-28 21:22:00

«Μία από τις αδυναμίες μου ο Πανιώνιος»

«Μία από τις αδυναμίες μου ο Πανιώνιος»

Ο Γιάννης Κοντοές επιστρέφει στο σπίτι του! Άλλωστε δεν αποτελεί μυστικό το ότι ο αμυντικός του Αστέρα λατρεύει τον Πανιώνιο, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και "έχτισε" το όνομά του.

Τη Δευτέρα επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος, φορώντας τα κιτρινομπλέ και αγωνιζόμενος, κατά πάσα πιθανότητα, ως βασικός. Η απουσία του Σάββα Τσαμπούρη λόγω καρτών, φέρνει τον Κοντοέ σε πρώτο πλάνο για την κάλυψη της θέσης του δεξιού οπισθοφύλακα.

 

Το arcadia-sports επικοινώνησε με τον πρώην "κυανέρυθρο", διαπιστώνοντας πως η αγάπη του για τους "πάνθηρες" παραμένει μεγάλη. "Ο Πανιώνιος είναι μία από τις αδυναμίες μου. Πέρασα υπέροχα σε αυτό το σύλλογο, έγινα καλύτερος, ένιωσα τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους οικογένειά μου. Επιστρέφω ως αντίπαλος, όμως ανυπομονώ να παίξουμε και να πάνε όλα καλά για τον Αστέρα... Θέλουμε πολύ και αυτή τη νίκη...

 

Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να κερδίσει, προκειμένου να παραμείνουμε στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Έχουμε υψηλούς στόχους και η νίκη στη Νέα Σμύρνη είναι μονόδρομος για εμάς. Ο Πανιώνιος είναι στην καρδιά μου και θέλω να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει καλό υλικό και νομίζω πως το αξίζει. Όπως και ο Αστέρας αξίζει τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags