Facebook Pixel «Εγώ δεν υπάρχω πια! 100 χρόνια πίσω για 20 μαλ…»
| 2011-03-17 04:47:00

«Εγώ δεν υπάρχω πια! 100 χρόνια πίσω για 20 μαλ…»

«Εγώ δεν υπάρχω πια! 100 χρόνια πίσω για 20 μαλ…»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποχώρησε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα από την Τούμπα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος είχε τετ α τετ με οπαδούς που τον περίμεναν. Αρχικά υπήρξε ένταση, όμως στο τέλος έφυγε με χειροκροτήματα.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» ήταν εμφανώς απογοητευμένος τόσο για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο όσο και από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μέσα στο γήπεδο.

Ο «Ζογόρ» μάλιστα μιλώντας με τον κόσμο είπε σχετικά: «Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό».

Όταν οι οπαδοί άρχισαν να υποστηρίζουν ότι όλη τη σεζόν οι παίκτες διάλεγαν παιχνίδια και ότι στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ έπρεπε η ομάδα να ανταποκριθεί καλύτερα, ο Ζαγοράκης είπε: «Η ομάδα δεν μας έχει "πουλήσει" φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε».

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» πάντως παραδέχθηκε πως έγιναν και λάθη, ενώ σχολίασε και την στάση των ποδοσφαιριστών σχετικά με την καθυστέρηση στις πληρωμές: «Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω πού πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Από το καλοκαίρι έγιναν λάθη και στο θέμα προπονητή …»

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξε κάποια ένταση στο φινάλε της μισάωρης συζήτησης, όταν ένας οπαδός φώναξε «διώξε τα σκυλιά που είναι δίπλα σου» και απομακρύνθηκε… άκομψα, ενώ κατά την αποχώρηση του Ζαγοράκη με το αυτοκίνητο, υπήρξαν χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags