Facebook Pixel Διακοπές στη Γροιλανδία, να ξεκουράσει τα μάτια του!
| 2013-04-02 10:00:00

Διακοπές στη Γροιλανδία, να ξεκουράσει τα μάτια του!

Διακοπές στη Γροιλανδία, να ξεκουράσει τα μάτια του!

Πόσο καιρό χρειάζεται για αποτοξίνωση ο Καντονά με αυτά που είδε σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη; Ο Γιώργος Μύρτσος τα "χώνει" άγρια για το θέαμα στα ελληνικά γήπεδα!

Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπεις μία τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως τον Ερίκ Καντονά, να βρίσκεται στη χώρα μας. Ποιος ξέρει τι είχε ακούσει, άραγε, για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; Ήρθε να δει και παράλληλα να κάνει και ντοκιμαντέρ για τα ντέρμπι. Οπότε πήγε το Σάββατο στο Παναθηναϊκός-Πλατανιάς και βλέπει το 0-1. Πήγε την Κυριακή να δει δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και είδε το 0-0.

Αυτός ο άνθρωπος πόσο καιρό θέλει να αποτοξινωθεί από αυτό που είδε; Τον βλέπω να πηγαίνει καμία εβδομάδα σε καμία Γροιλανδία, για να έρθει στα ίσια του. Ποδοσφαιριστές δηλώνουν αυτοί, θα σκέφτηκε. Αυτό το πράγμα που κάνουν αυτοί οι 22 μέσα στο γήπεδο, είναι ποδόσφαιρο; Αυτά θα σκέφτεται, να είστε σίγουροι!

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Και η πλάκα είναι πως όλοι οι ειδήμονες του ποδοσφαίρου, συζητάνε πώς θα φτιάξουν το προϊόν. Αλλά δεν υπάρχει προϊόν! Το μόνο που μας νοιάζει, είναι με τον οποιονδήποτε τρόπο να κερδίσει η ομάδα μας! Με τη βοήθεια της διαιτησίας, με κλωτσομπουνίδια, αρκεί να κερδίσει. Παρουσιάζοντας αυτό το χάλι, δεν μπορείς να προσελκύσεις και νέο πελατολόγιο. Παραμένεις με τους κάφρους, που τα σπάνε κ.λπ. αρκεί να κερδίσει η ομάδα τους.

Και οι οπαδοί ζητάνε να κερδίσει η ομάδα τους, όπως στον Παναθηναϊκό ή στον Άρη για παράδειγμα, αλλά δεν βλέπουν πως δεν μπορούν οι ομάδες τους! Δεν παίζει καμία φανέλα και καμία ιστορία μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν και οι προπονητές αναλύουν συστήματα και πάνε παρακάτω. Είδα όλα τα σημαντικά παιχνίδια και θεωρώ ότι για όποιον βλέπει ουδέτερα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, αυτά τα παιχνίδια είναι χάσιμο χρόνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags