Facebook Pixel Φιλικό και για τον «μάγο»!
| 2010-12-30 00:28:00

Φιλικό και για τον «μάγο»!

Φιλικό και για τον «μάγο»!

Την επιθυμία να τιμήσει τον μεγάλο Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα με τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού στο Καραϊσκάκη έχει εκφράσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει εκφράσει την επιθυμία να βραβεύσει τον σπουδαίο Βραζιλιάνο παικταρά ο οποίος για μία εξαετία (1999-2005) μάγεψε τους πιστούς φίλους του Θρύλου με τις ενέργειές του και όχι μόνο.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας αναζητούν τον Τζιοβάνι, ώστε να τον ενημερώσουν σχετικά και να δώσει το παρών σ’ ένα φιλικό παιχνίδι, που θα γίνει τον Φεβρουάριο στον «Ναό» και τα έσοδά του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Περισσό ν’ αναφέρουμε ότι σε περίπτωση κατά την οποία αποδεχθεί την πρόσκληση ο τεράστιος Τζιοβάνι, θα ακολουθήσει ένας … σεισμός στο Καραϊσκάκη, το οποίο αναμένετια να ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές!

Το εν λόγω φιλικό θα είναι ανάμεσα σε αστέρια του Ολυμπιακού και εν ενεργεία αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου χωρίς, όμως, να γίνει γνωστό το κύριο θέμα της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται το μεγαλείο του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα καθίσταται σαφές ότι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας συνεχίζει ενιαίος και αδιαίρετος. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες, που θέλουν να τον συναγωνιστούν, αλλά δεν μπορούν…

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags