Facebook Pixel Το πρώτο δείγμα γραφής του Βονόρτα στον Παναθηναϊκό
| 2013-04-06 12:32:00

Το πρώτο δείγμα γραφής του Βονόρτα στον Παναθηναϊκό

Το πρώτο δείγμα γραφής του Βονόρτα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Βονόρτας ως ποδοσφαιριστής δεν κρυβόταν. Είναι γνωστό ότι οι αμυντικοί στα …δύσκολα για να μην χρεωθούν μια γκάφα που θα φέρει το γκολ στην ομάδα τους …σφυρίζουν αδιάφορα. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Ο Βονόρτας δεν ανήκε σε αυτή τη κατηγορία. Και ως φαίνεται αυτό το έχει στο DNA του. Και ως προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν κρύφτηκε. Οι πρώτες του δηλώσεις στη Nova το απέδειξαν.

Δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει τη κατάσταση. Παραμονές του αγώνα με τον Πανιώνιο και πριν το ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό διάλεξε το δρόμο της αλήθειας.

Αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Λες την αλήθεια που έχουν υποχρέωση να ξέρουν διοίκηση και κόσμος. Κι έπειτα ετοιμάζεσαι για την… ανηφόρα.

Βέβαια ένας προπονητής δεν κρίνεται από τις δηλώσεις, αλλά από τη δουλειά στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Όμως με τρία ματς μπροστά του κι ενδεχομένως τα πλέι οφ πόσο μπορεί να αλλάξει την ομάδα;

Σε ελάχιστα πράγματα. Αυτό που μπορεί να περάσει στους παίκτες είναι ότι δεν θα αδικήσει κανένα, δεν θα παίξει παιχνίδια σε βάρος τους και θα είναι μαζί τους.

Μετά το άδειασμα που έφαγαν από τον Φάμπρι οι παίκτες θέλουν κάπου να ακουμπήσουν. Αν νοιώσουν το νέο τους προπονητή δίπλα τους θα τα δώσουν όλα.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags