Facebook Pixel Τώρα είναι... ΑΕΚάρα;
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-17 21:07:00

Τώρα είναι... ΑΕΚάρα;

Τώρα είναι... ΑΕΚάρα;

Ο οπαδισμός δεν ταιριάζει στον Τύπο. Πριν τον αγώνα της Τούμπας, καποιοι κατονόμαζαν την ΑΕΚ ως... κούλα. Η “Ένωση” όμως γλίτωσε τον ΠΑΟΚ με την στάση της. Επέδειξε ανωτερότητα, που την καθιστά... ΑΕΚάρα.

Το τελευταίο διάστημα μερικά οπαδικά Media, προσκείμενα σε άλλες ομάδες, υποτιμούν μονίμως την ΑΕΚ, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων της, τα οποία την έχουν φέρει σε δεινή θέση. Δεν λογαριάζουν όμως, ότι την ιστορία της ομάδας του “Δικέφαλου αετού”, δεν μπορούνε να τη σβήσουνε ούτε τα χρέη, ούτε η κακή πορεία της στο πρωτάθλημα

Παρ' όλα αυτά, το υποκοριστικό άκι, έδωσε στη θέση του στο... κούλα. Μάλιστα το... κούλα με μία απλή έρευνά μας στο χώρο του Τύπου (έντυπου και ιντερνετικού) είδαμε ότι έχει χρησιμοποιηθεί από πράσινα, ερυθρόλευκα και ασπρόμαυρα Media.

Τα τελευταία όμως, μετά την στάση της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκαναν στροφή 360 μοιρών στα λεγόμενά τους... Πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου διαβάζαμε για την κωλοφαρδία της κούλας, της οποίας το χαρακτηριστικό είναι η γκρίνια. Μετά όμως μερικοί , όχι μόνο πήραν πίσω τέτοιες προκλητικές ατάκες, ζήτησαν και συγγνώμη, διότι λέει, παρασύρθηκαν. Ξέχασαν βέβαια, ότι είναι πρώτα δημοσιογράφοι και μετά οπαδοί. Μάλλον δεν είχαν λογαριάσει ότι με τα άρθρα τους, διαμορφώνουν άποψη και κλίμα αρνητικότητας.

Η ΑΕΚ όμως φέρθηκε με ανωτερότητα στον αγώνα του Κυπέλλου, κάτι που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι αντίπαλοί της: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να το ξεχάσει και θα πρέπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πρόεδρο της ΑΕΚ, στους ποδοσφαιριστές της και κυρίως στους Έλληνες (Δέλλας κ.α.), αλλά και στον Σάχα και φυσικά και στον διαιτητή Μάνδαλο, που δέχτηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, σε συνθήκες ζούγκλας, για να παιχτεί αυτό το σκετσάκι των λίγων δευτερολέπτων και να θεωρηθεί ότι το παιχνίδι τελείωσε κανονικά. Αν το παιχνίδι δεν τελείωνε, δεν περνάει από το μυαλό σας τι θα πάθαινε ο ΠΑΟΚ. Η «Κούλα» και το «ΑΕΚάκι», όπως λένε πολλοί αλαζόνες, αν ήθελε μπορούσε να τον διαλύσει τον ΠΑΟΚ σήμερα», διαβάσαμε σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο άρθρο.

Δεν είπαν όμως, η κούλα τώρα έγινε ΑΕΚάρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags