Facebook Pixel Μήπως τα έκανες λίγο Μπάχα-λο;
| 2011-03-17 23:44:00

Μήπως τα έκανες λίγο Μπάχα-λο;

Μήπως τα έκανες λίγο Μπάχα-λο;

Απών από την σημερινή προαιρετική προπόνηση της ΑΕΚ ήταν ο Μπάχα, ο οποίος μάλλον… κουράστηκε να βλέπει το ματς της Τούμπας. Έξαλλος ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Μαροκινό.

Ο Ναμπίλ Μπάχα διανύει μία από τις… καλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς βρίσκεται σε μία ομάδα που δεν κάνει τίποτα και αποθεώνεται. Αυτό μάλλον πιστεύει ο Μαροκινός, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίστηκε λεπτό στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως σήμερα απουσίαζε από την προαιρετική προπόνηση για να ξεκουραστεί. Μάλλον από την υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατανοώντας πως όσοι από τους ποδοσφαιριστές του έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ήταν κουρασμένοι, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης, πως όποιος δεν θέλει να κάνει αποθεραπεία, μπορεί να μην πάει στα Σπάτα την Πέμπτη. Φυσικά αναφερόταν σε όσους αγωνίστηκαν και κουράστηκαν και όχι σε όσους είδαν το ματς σαν θεατές. Ο Μπάχα όμως κάπου… παράκουσε και έτσι σήμερα δεν πήγε στην προπόνηση, γεγονός που εξέπληξε τους πάντες, τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τον προπονητή του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ωστόσο, δεν είπε κάτι για την απουσία του μπροστά στους υπόλοιπους: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την χθεσινή πρόκριση. Σε όσους είναι εδώ, γιατί πολλοί δεν είναι. Δεν πειράζει όμως…», ανέφερε στην σχετική ομιλία του.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα έμαθε ο σκύλος, ο Ισπανός τεχνικός είναι έξαλλος με τον Μπάχα, τον οποίο ο ίδιος έφερε στην ομάδα, αλλά δεν βλέπει να «πιάνει». Το σημερινό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στις κάκιστες μέχρι τώρα εμφανίσεις του…

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην σημερινή προπόνηση βρέθηκαν οι: Δέλλας, Ματέος, Σάχα, Μίτσελ, Γκερέιρο, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Ντρπιτς, Εντερ, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Αργυρίου, Αμπντουραχμάνι, Νταντόμο, Λούκατς, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Νικόλτσης και Ιντζόγλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags