Facebook Pixel "Θα είναι ικανοί κι έτοιμοι"
| 2013-04-07 22:51:00

"Θα είναι ικανοί κι έτοιμοι"

"Θα είναι ικανοί κι έτοιμοι"

Ο Γιάννης Βονόρτας στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε οτι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ για το ματς με τον Πανιώνιο σχολίασε πως οι παίκτες του είναι εμφανώς επηρεασμένοι από όσα έχουν γίνει.

«Η ομάδα ήταν πολύ κουμπωμένη με κακή ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη και εκεί είχε πέσει το βάρος της προετοιμασίας. Στο δεύτερο τα καταφέραμε, παίξαμε πολύ καλά, υπήρχε πλήρης κατοχή, ενώ στο τέλος άνοιξε το ματς και εκεί έκανε ευκαιρίες ο Πανιώνιος», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Για τις αλλαγές των Κουίνσι και Σισοκό: «Δεν ήταν αυτή η εικόνα που χρειαζόμασταν από τον Κουίνσι, έμενε εκτός παιχνιδιού αρκετές φορές, όσο για τον Σισοκό έδειξε σημάδια κόπωσης και ήθελα περισσότερα επειδή ανέβαιναν οι μπακ και ήθελα έναν να μαρκάρει. Νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν που παίζουνε, τα διάφορα γεγονότα που έχουν γίνει τους έχουν επηρεάσει».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί, σχολίασε: «Θα είναι έτοιμοι και ικανοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών. από ότι μου είπανε υπάρχει μια φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια. Δώσανε ότι είχανε φάνηκε ότι θέλουν να κερδίσουνε. Τα ποσοστά έδειξαν 36 τελικές, οπότε οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Τέλος, για τη διαιτησία, απάντησε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτή η ερώτηση πλανάται χρόνια. Είναι γνωστά αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags