Facebook Pixel "Το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων στους παίκτες"
| 2013-04-11 18:41:00

"Το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων στους παίκτες"

"Το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων στους παίκτες"

Τα εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής με τον Πανθρακικό δεν έχουν τεθεί ακόμα σε κυκλοφορία, ωστόσο, όπως τόνισε στο aek365 ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, από αύριο το πρωί θα είναι στη διάθεση του κόσμου και θα ξεκινήσει η προπώλησή τους.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μας είπε επίσης πως περιμένει από τον κόσμο να ανταποκριθεί και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών και του νέου τεχνικού επιτελείου, ενώ υπογράμμισε πως το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων θα δοθεί για να πληρωθούν οι παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου.

«Αύριο το μεσημέρι τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία και θα είναι στη διάθεση του κόσμου. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος το θέμα διευθετήθηκε και την Κυριακή θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Περιμένουμε πλέον από τους φιλάθλους να ανταποκριθούν και να έρθουν στο γήπεδο, γιατί η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τους σε αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα. Το μεγαλύτερο μέρος από τις εισπράξεις έχει αποφασιστεί να διατεθεί για να πληρωθούν οι παίκτες καθώς και το προσωπικό», μας είπε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags