18/03/11 - 15:16

"Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω…"

Ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς που πήρε σήμερα το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής.

"Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω…"
41.526views 0shares

«Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει κανένα βραβείο αν δεν υπήρχε η ομαδική προσπάθεια και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς και πρόσθεσε για την κατάκτηση του τίτλου:

«Φυσικά αυτό περιμένω. Είναι το πιο ομαδικό βραβείο που μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα».

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αυτό το ματς να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο μας. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι ένα κίνητρο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ».

Ερωτηθείς για την αμφισβήτηση του Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Φυσικά έχω απάντηση. Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός όλα τα ματς που έχασε, θα ήταν εκείνος πρωταθλητής. Οπότε στο δικό τους χέρι ήταν να το κάνουν».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ