Facebook Pixel "Ήταν προτεραιότητα το Κύπελλο"
| 2013-04-14 22:31:00

"Ήταν προτεραιότητα το Κύπελλο"

"Ήταν προτεραιότητα το Κύπελλο"

Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, μετά την αναμέτρηση από τον Άρη και την βαριά ήττα με σκορ 5-1.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του και έστρεψε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον αγώνα: «Ένα δύσκολο βράδυ για εμάς όχι τόσο για την ήττα αλλά για το σκορ. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά αφού προτεραιότητα έχει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και τα πλέι οφ.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ο Άρης κυριάρχησε και το τρίτο γκολ μας δημιούργησε πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα βρήκε χώρους και κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω».

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που έρχεται. Επιστρέφουν οι οκτώ που έλειπαν σήμερα και θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη, που έδειξε και με τον κόσμο που έχει, ότι αξίζει να είναι στη Superleague. Αλλά να είναι υγιής και καθαρός».

Για τα συναισθήματα του ερχόμενος στο «¨Κλεάνθης Βικελίδης»: Ήταν αυτά που ένιωθα και ως προπονητής του Άρη. Είναι μια ομάδα που σε γεμίζει με πάθος και αισθάνεσαι όμορφα. Ήταν ιδιαίτερη μέρα και θα ήθελα να μην ήταν έτσι τα πράγματα, διότι έτσι δυσκολεύει και εμένα. Πέρασα από αυτή την ομάδα. Πάντα όλοι είναι φιλικοί προς το πρόσωπο μου και αισθάνομαι τυχερός που δούλεψα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο».

Για την «μάχη» που δίνει ο Άρης για την παραμονή: «Υπάρχει μια αγωνιστική ακόμα. Όλα μπορούν να συμβούν. Οι δύο σερί νίκες πάντως έδωσαν στον Άρη το πλεονέκτημα για τη σωτηρία του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags