Facebook Pixel «Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και ο Κρέσιτς»
| 2011-03-18 17:43:00

«Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και ο Κρέσιτς»

«Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και ο Κρέσιτς»

Νοσταλγία για τον ΠΑΟΚ, τους παλιούς του συμπαίκτες και ιδίως τον Ντάριο Κρέσιτς, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ανίς Μπουσαϊντί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω, όμως το είδα με λίγη δυσκολία από ορισμένα site στο Ίντερνετ. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και σαφώς θα είχε το πάνω χέρι στον τελικό. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να προκριθεί, κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ».

Για το αν γνωρίζει πόσο πολύ ήθελε ο ΠΑΟΚ αυτό το Κύπελλο: «Φυσικά και το γνωρίζω, αφού μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμουν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Τώρα πλέον είμαι μέλος μιας νέας ομάδας και ασφαλώς από τώρα δεν γνωρίζω αν θα είναι καλό ή κακό για την καριέρα μου».

Σχετικά με το τι του λείπει από τον ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς μου λείπουν πάρα πολλά πράγματα. Μου λείπει η Τούμπα, η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, γιατί πραγματικά πέρασα καλά στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. σχετικά με την Τούμπα είχε αναφερθεί σχετικά και στο facebook).

Για τους λόγους της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρξε πρόβλημα, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με τους φιλάθλους, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αποχωρείς από ορισμένες καταστάσεις, προτού αυτές γίνουν χειρότερες. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις προκειμένου να διατηρήσεις μια καλή σχέση που έχεις δημιουργήσει».

Για το αν θα προέτρεπε κάποιον φίλο του να έρθει στην Ελλάδα: «Ασφαλώς και θα του έλεγα να πάει στην Ελλάδα. Εκεί μπορείς πραγματικά να νιώσεις τι είναι να είσαι ποδοσφαιριστής, γιατί αισθάνεσαι την πλήρη στήριξη του κόσμου, που προσφέρει απίστευτη βοήθεια».

Για το αν είχε καταλάβει πως η ομάδα ήταν κουρασμένη: «Σίγουρα αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις Εθνικές τους. Αλλά αυτό που ξέρω είναι πως υπήρχαν 22 παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους τους».

Για το που πρέπει να στοχεύσει τώρα ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως στόχος είναι να παραμείνει ο ΠΑΟΚ μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, προκειμένου στη διαδικασία των playoff να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα και τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές τώρα είναι να παραμείνουν ενωμένοι και να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στο στόχο τους».

Για τη Ρωσία και τη Ροστόφ: «Είμαι μέλος μιας πάρα πολύ καλής ομάδας, η οποία στοχεύει πολύ ψηλά στο ρωσικό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα εδώ είναι λίγο πιο δυνατό από το ελληνικό, το οποίο θεωρώ πως είναι πιο τεχνικό».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Ασφαλώς μου λείπουν όλοι οι συμπαίκτες μου, αλλά περισσότερο από όλους ίσως μου λείπει ο Κρέσιτς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags