Facebook Pixel «Θα ήθελα το πρώτο μου εντός να ήταν με κόσμο»
| 2011-03-18 18:22:00

«Θα ήθελα το πρώτο μου εντός να ήταν με κόσμο»

«Θα ήθελα το πρώτο μου εντός να ήταν με κόσμο»

Στην απουσία του κόσμου από το εντός έδρας παιχνίδι του Άρη την Κυριακή στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει για να κάνει… ντεμπούτο μπροστά στους φιλάθλους της νέας του ομάδας.
 

Μιλώντας στο www.arisfc.gr ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:

«Στο σημείο που έχουμε φτάσει για εμάς μετράνε μόνο οι βαθμοί. Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του ποιος είναι ο αντίπαλος και πώς λέγεται. Ανεξάρτητα από ονόματα και δυναμικότητα του αντιπάλου ο Άρης οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο παιχνίδι της Κυριακής βέβαια υπάρχει κι ένα μειονέκτημα για εμάς, αυτό των άδειων κερκίδων.

Προσωπικά στο πρώτο μου παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ήθελα να είναι γεμάτο το γήπεδο καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του. Με δεδομένη την τιμωρία, για να το ζήσουμε αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Η απουσία όμως του κόσμου θα πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα και με μεγαλύτερη διάθεση για το αποτέλεσμα και αυτοσυγκέντρωση ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags