Facebook Pixel «Είχαμε έναν καλό προπονητή»…
| 2011-03-18 18:50:00

«Είχαμε έναν καλό προπονητή»…

«Είχαμε έναν καλό προπονητή»…

Μόνος του… μαρτύρησε ο Μάριο Μπρέσκα σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για τον Μάκη Κατσαβάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά-αναφερόμενος στην πορεία του Ολυμπιακού Βόλου- πως «είχαμε έναν καλό προπονητή», δείχνοντας φυσικά τον Τσιώλη…

Αναλυτικά:

Για το πιο ωραίο γκολ που έχει σημειώσει: "Το σημαντικότερο και ίσως το ωραιότερο γκολ της καριέρας μου είναι αυτό που πέτυχα στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα. Το γκολ μπορεί να προέλθει και από ένα απλό σουτ. Ξεχωρίζω το συγκεκριμένο γκολ, γιατί παίρνω την μπάλα από τη μέση του γηπέδου, την κρατάω και τελικά καταφέρνω να σκοράρω".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Δεν αγωνίζομαι ως επιθετικός τα τελευταία επτά χρόνια. Αγωνίζομαι ως δεξί χαφ και νοιώθω χαρούμενος κάθε φορά, που σκοράρω. Θέλω να κερδίσω τον τίτλο του πρώτου σε ασίστ στο πρωτάθλημα. Τα έχω καταφέρει ήδη μία φορά. Έχουμε ακόμη παιχνίδια μπροστά μας, ώστε να μοιράσω κι άλλες ασίστ. Εξάλλου η ασίστ είναι ουσιαστικά μισό γκολ".

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Βόλο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Μπορεί στην αρχή κάποιοι να μην πίστεψαν σε μένα, εγώ, όμως, απέδειξα τελικά ποιος είμαι".

Τα ματς που τον έχει σημαδέψει: "Τα ματς που ξεχωρίζουμε είναι η εκτός έδρας νίκη μας επί της ΑΕΚ με 0-4, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δώσει".

Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου και τα "αποθεωτικά" σχόλια όλων των φιλάθλων: "Νοιώθουμε πολύ όμορφα, που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα μιλά για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν είναι τυχαίο, όμως. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και βρισκόμαστε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πρέπει να μιλούν όλοι για μας. Κερδίσαμε την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΛ και μόνο στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ το σκορ είναι 7-1 υπέρ μας. Είναι σαν όνειρο αυτό που ζούμε. Είμαστε χαρούμενοι, χαιρόμαστε και για τον κόσμο μας και ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου λειτουργεί σαν οικογένεια".

Για το μυστικό της πολύ καλής παρουσίας του Ολυμπιακού Βόλου στη σεζόν: "Ο πρόεδρος έφερε καλούς παίκτες στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είχαμε έναν καλό προπονητή, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε επιθετικά και πιστεύω ότι αυτό μας βγήκε τελικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου λειτουργεί σαν οικογένεια. Δουλέψαμε όλοι μαζί για να φτάσουμε ως εδώ και να δημιουργήσουμε μία τόσο επιτυχημένη ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags