Facebook Pixel «Αργά ή γρήγορα, θέλω εξωτερικό…»
| 2011-03-18 20:37:00

«Αργά ή γρήγορα, θέλω εξωτερικό…»

«Αργά ή γρήγορα, θέλω εξωτερικό…»

Ακόμα ένα αφιέρωμα στον Σωτήρη Νίνη έκανε η FIFA, η οποία… υποκλίνεται στο ταλέντο του νεαρού άσου του Παναθηναϊκού, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του, στις οποίες αναφέρεται στη μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και στο μέλλον του.

Το magazinoτης FIFA, "FIFAFootballMundial" παρουσιάζει τη μέχρι τώρα καριέρα του Σωτήρη Νίνη και φιλοξενεί δηλώσεις του 21χρονου πλέον άσου για τα πρώτα βήματα της καριέρας του αλλά και το μέλλον του.

Αρχικά ο Νίνης αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του και τη μοναδική εμπειρία που έζησε υποστηρίζοντας: «Είναι μια μοναδική εμπειρία όλο αυτό που ζω. Πριν παίξω τον πρώτο αγώνα με τη πρώτη ομάδα, μια εβδομάδα πριν ήμουν με τους Νέους και ήμουν "ball-boy" στα παιχνίδια μας. Το να ξεκινήσω βασικός και να είναι "ball-boy" οι συμπαίκτες μου ήταν μοναδικό για μένα και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.  Είχα πολύ άγχος μεν αλλά φρόντισα να το ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και με την βοήθεια των συμπαικτών μου».

Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη του παρουσία με την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδο ανδρών τον Μαίο του 2008: "Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα δεν έπαιζα καθόλου στην αρχή και προς το τέλος της χρονιάς άρχισα να παίζω λίγο. Η Εθνική ομάδα τότε ετοιμαζόταν να πάει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο κ. Ρεχάγκελ μας κάλεσε σε εκείνο το παιχνίδι με έβαλε βασικό έπαιξα και έβαλα το γκολ στο 5ο λεπτό και ήταν κάτι μοναδικό. Όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή άλλωστε".

Όσο για το μέλλον του ο Νίνης υποστήριξε: "Πρώτα από όλα θα ήθελα να έχω την υγεία μου. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο παρά μόνο να παίζω μπάλα. Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό. Ελπίζω αργά ή γρήγορα αυτό να γίνει. Το έχω σαν όνειρο. Πρώτα από όλα να έχω την υγεία μου και να πηγαίνω καλά όπου και αν βρίσκομαι".

Στο ίδιο αφιέρωμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Κατσουράνη για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Καραγκούνης: "Το βάρος πολλές φορές είναι πολύ μεγάλο αλλά ο Νίνης δείχνει ότι είναι σοβαρό παιδί και μπορεί να το αντέξει. Εξαρτάται από αυτόν να συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα στην Ευρώπη".

Κατσουράνης: "Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει σε  μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Και θα ήταν καλό και για τον ίδιο να πάει κάποια στιγμή και να δοκιμάσει την τύχη του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags