Facebook Pixel Αφού είσαι επιχειρηματίας «Μπουμ», τι τον θες τον ΠΑΟ;
| 2013-04-17 18:53:00

Αφού είσαι επιχειρηματίας «Μπουμ», τι τον θες τον ΠΑΟ;

Αφού είσαι επιχειρηματίας «Μπουμ», τι τον θες τον ΠΑΟ;

Εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Δευτέρας (15/4) και παίρνοντας άδεια για την Τρίτη (16/4), ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μετέβη στο Παρίσι για επαγγελματικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός του Παναθηναϊκού παραβρέθηκε σε τελετή εγκαινίων της επιχείρησής του, με θέμα το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αρκετοί φίλοι και ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει συμπαίκτες με τον στόπερ του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για ένα αθλητικό χώρο με ποδοσφαιρικά γήπεδα και γυμναστήρια, που θα δώσει ανάσα σε μία από τις περιοχές του Παρισιού. Στο τέλος της τελετής, ο «Μπουμ» έκανε δηλώσεις στη γαλλική ιστοσελίδα της εταιρείας elite5soccer.fr εκφράζοντας την πεποίθησή του για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

«Ανακάλυψα αυτή τη διασκέδαση, όταν ακόμα ήμουν στη Λιόν και εντυπωσιάστηκα. Πιστεύω πως θα πετύχει αυτή η προσπάθεια που κάναμε, με αρκετούς φίλους για να φτιάξουμε κάτι εξαιρετικό και ποιοτικό».

Το όλο εγχείρημα εντυπωσίασε μάλιστα και αρκετούς παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και στο μέλλον δεν αποκλείεται να ασχοληθούν και εκείνοι με κάτι παρόμοιο.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags