Facebook Pixel Υπογραφές για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ!
| 2013-04-17 23:50:00

Υπογραφές για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ!

Υπογραφές για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ!

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση χορηγίας του ΟΠΑΠ προς τη Σούπερ Λίγκα, από τους προέδρους της εταιρείας και του συνεταιρισμού, κ.κ. Λουρόπουλο και Μώραλη. «Πλάνο πενταετίας», πρότεινε ο Ιωαννίδης.

Η χορηγία του ΟΠΑΠ προς τη Σούπερ Λίγκα αφορά στις αγωνιστικές περιόδους 2013-14 και 2014-15 και τα χρήματα που θα εισπράξει η διοργανώτρια για τις δύο αυτές σεζόν ανέρχονται σε 26 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διετή σύμβαση συνεργασίας μας με τη Superleague, η πορεία της οποίας απαίτησε πολλή δουλειά, καθώς προσπαθήσαμε να λύσουμε για πρώτη φορά αρκετά σημαντικά προβλήματα. Το θέμα των ρητρών βίας για εμάς ήταν κομβικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κώστας Λουρόπουλος και έθεσε θέμα ποιότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκσυγχρονισμού της οργάνωσης και λειτουργίας των ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ για τη διαχρονική στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Χωρίς την ΟΠΑΠ δεν θα υπήρχε, έστω και με προβλήματα, ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε ότι ο συνεταιρισμός θα καταβάλλει ειλικρινή προσπάθεια για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας υπεγράφη η σύμβαση, παρέστη και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος επεσήμανε την καθοριστική συνεισφορά της ΟΠΑΠ στο σύνολο του αθλητισμού: «Όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός χρωστά στον ΟΠΑΠ. Είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξής του».

Ο «ξανθός» αναφέρθηκε και στα επεισόδια στο ΑΕΚ-Πανθρακικός, μιλώντας για «δυσφήμιση στο εξωτερικό», ενώ κάλεσε τη Σούπερ Λίγκα και τις ομάδες να λειτουργήσουν με πλάνο πενταετίας και με στόχο να απαλλαγούν οι σύλλογοι από τα χρέη, να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και να επιστρέψουν οι οικογένειες στις εξέδρες.

«Περάσαμε ένα ήρεμο πρωτάθλημα και στο παρά κάτι έγιναν πράγματα που μας δυσφήμισαν στο εξωτερικό με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι η Σούπερ Λίγκα να κάνει καλύτερο προγραμματισμό, ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, να υπάρχουν ομάδες καθαρές σε όλα τα επίπεδα οι οποίες δεν θα χρωστούν, θα έχουν γήπεδα ικανά για να πηγαίνει ο κόσμος. Μόνο έτσι θα υπάρξει ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Μπορεί να είναι λίγες οι ομάδες, να μην μετράει το όνομα, χωρίς να αναφέρομαι στην ΑΕΚ, αλλά να είναι υγιείς», υπογράμμισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Πηγή: Sportfmg.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags