Facebook Pixel «Γιατί να μην ήταν ο Πανθρακικός στην θέση του ΠΑΣ;»
| 2013-04-22 18:53:00

«Γιατί να μην ήταν ο Πανθρακικός στην θέση του ΠΑΣ;»

«Γιατί να μην ήταν ο Πανθρακικός στην θέση του ΠΑΣ;»

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την επίτευξη στόχου του Πανθρακικού, για το πώς θα μπορούσε να ήταν στα πλέι οφ, αλλά και για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αν ήταν πετυχημένη η φετινή σεζόν για τον Πανθρακικό:

«Θεωρώ ότι για μια ομάδα που ανέβηκε πέρσι κατηγορία, η χρονιά ήταν πολύ πετυχημένη. Αφού πετύχαμε τον στόχο της παραμονής, καταφέραμε να φτάσουμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.»

Για το τι στράβωσε και η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ενώ τα πήγαινε πολύ καλά:

«Νομίζω πως η ομάδα είχε διαφόρους περιόδους με βαθμολογικές διακυμάνσεις. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ καλό κλείσιμο πρώτου γύρου και μετά ξανά κακό ξεκίνημα δευτέρου γύρου. Όμως στα κρίσιμα παιχνίδια με Άρη, Όφη και ΑΕΚ, οι οποίοι διεκδικούσαν τους ίδιους στόχους μ? εμάς, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.»

Για το αν μπορούσε η ομάδα του να πετύχει φέτος κάτι το οποίο θα ήταν πάνω από τις δυνάμεις του:

«Τα πάντα ξεκινάνε από την διοίκηση και το κλίμα που επικρατεί. Μετά είναι τα προπονητικά κέντρα που μπορούν να δουλεύουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και μετά το ρόστερ, που φέτος ήταν πάρα πολύ καλό. Πιστεύω πως η ομάδα μας κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση των Ιωαννίνων αν μας έβγαιναν κάποια άλλα παιχνίδια.»

Για τα πολλά συμβόλαια παικτών που λήγουν:

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα από εδώ και πέρα. Σίγουρα όλοι θέλουμε η ομάδα να παραμείνει όπως είναι, συν κάποιες προσθήκες για να μπορέσουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Δεν γίνεται όμως μια ομάδα η οποία ανεβαίνει από την δεύτερη κατηγορία να κάνει συμβόλαια πάνω από ένα χρόνο. Πιστεύω πως αν η διοίκηση μπορέσει να προσεγγίσει τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους να ανανεώσουν, αυτοί θα το κάνουν.»

Για το αν ο ίδιος ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κομοτηνής:

«Αυτό που προέχει είναι να τελειώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και στη συνέχεια να συζητήσουμε.»

Για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε αυτό το σκορ. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να κλείσουμε τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση, κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και γιατί όχι να πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Θεωρώ πως είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ και σίγουρα να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags