Facebook Pixel «Όλοι μαζί, ακόμα κι αν χάσουμε»
| 2011-03-19 17:39:00

«Όλοι μαζί, ακόμα κι αν χάσουμε»

«Όλοι μαζί, ακόμα κι αν χάσουμε»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκανε προγνωστικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως τόνισε πως «αν πρέπει να χάσουμε, που ελπίζουμε να μη γίνει, ελπίζουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας».

Παράλληλα, στάθηκε στην κόπωση της ομάδας και κάλεσε για άλλη μια φορά τον κόσμο να τους στηρίξει.

Αναλυτικά:

«Όπως καταλαβαίνετε η ομάδα έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Ήταν σαν να παίζουμε τέσσερις τελικούς και το θετικό ήταν πως βγήκαμε νικητές από όλες αυτές τις αναμετρήσεις. Θα πρέπει να χειριστώ την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες μου. Κατανοώ την κούρασή τους και ίσως προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές. Κάθε φορά τους ρωτάω σε τι κατάσταση είναι. Είναι ένα ματς υψηλού επιπέδου. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος και είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς. Και οι δυο ομάδες έχουν μπει στη διαδικασία να παίξουν ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ελευθερία να εκφράσουν την άποψή τους. Νομίζω πως τώρα έχουν ταυτιστεί λίγο με την ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, όμως πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ξέρουμε πως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου αυτή την στιγμή. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων είχαμε κάποια βάσανα, αλλά θεωρώ πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι θετικά και στην συνέχεια. Πάνω από όλα να γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας. Πρέπει να συνεχίσουμε, ώστε οι φίλαθλοί μας να χαίρονται αυτές τις στιγμές. Να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και να έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Εγώ σαν επαγγελματίας προπονητής προσπαθώ να μεταφέρω ενθουσιασμό και χαρά. Το είχα πει και όταν είχα φτάσει, αλλά και κατά την παραμονή μου εδώ, πως θέλει να ανταγωνιστώ και να βελτιωθώ. Επίσης, θέλω να διεκδικήσω ότι μπορώ περισσότερο. Νιώθω υπερήφανος για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν γίνονται όλα με την σκληρή δουλειά. Είμαστε ευτυχισμένοι που κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο. Αν πρέπει να χάσουμε με τον Ολυμπιακό, που ελπίζουμε να μη γίνει, ελπίζουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags