19/03/11 - 19:16

«Θέλω να τους πείσω και να μείνω»

Ο Φαμπρίς Φαμπόκο, ο νεαρός Καμερουνέζος μέσος που δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό, ευχήθηκε να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους των «πρασίνων» για την αξία του και να παραμείνει στην Ελλάδα.

«Θέλω να τους πείσω και να μείνω»
41.257views 0shares

Μάλιστα, ο Φαμπόκο παρακολούθησε το παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκα και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα.

Πως προέκυψε ο Παναθηναϊκός;

«Με είχε δει ο Μενέσες και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έρθω να δοκιμαστώ και έτσι έγινε».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον σύλλογο;

«Πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, με πολύ καλές εγκαταστάσεις και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο. Σίγουρα οι διαφορές με την πατρίδα μου είναι μεγάλες και το επίπεδο πολύ πιο υψηλό».

Τι ισχύει με την περίπτωσή σου; Δεσμεύεσαι με κάποιο συμβόλαιο;

«Είμαι ελεύθερος δεν δεσμεύομαι με κανένα συμβόλαιο με την Νιάλα (σ.σ. η ομάδα από την οποία ήρθε), ο Παναθηναϊκός μπορεί να με αποκτήσει όποτε θέλει. Στόχος μου είναι να πίσω τους ανθρώπους στον σύλλογο, να με εμπιστευτούν και να μείνω στην ομάδα και γιατί όχι να καταφέρω να ανέβω και να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα μέχρι και στην Ευρώπη».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ