Facebook Pixel Δεν παίζει ο αρχηγός, αλλά το πιστεύει!
| 2013-04-25 17:52:00

Δεν παίζει ο αρχηγός, αλλά το πιστεύει!

Δεν παίζει ο αρχηγός, αλλά το πιστεύει!

Ο Ίκερ Κασίγιας μπορεί να έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν έχει χάσει την θέση του αρχηγού. Για αυτό και τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα, μετά το 4-1 από την Ντόρτμουντ, βγήκε μπροστά...

«Την επόμενη Τρίτη έχουμε ακόμη μια ευκαιρία. Είμαστε απογοητευμένοι και πληγωμένοι από το αποτέλεσμα (4-1). Αντιλαμβάνομαι πως οι φίλοι της ομάδας είναι… αηδιασμένοι από την χθεσινή ήττα. Ούτε να φάνε μπόρεσαν καλά-καλά, ενώ σίγουρα δεν ξύπνησαν με την καλύτερη διάθεση σήμερα. Πόσω μάλλον όσοι μας ακολούθησαν στην Γερμανία. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, έχουμε περάσει 10 μήνες μαζί την φετινή σεζόν και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τον επαναληπτικό, ούτως ώστε να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως το πρώτο ματς ήταν απλά μια κακή ημέρα…», ανέφερε ο Ίκερ και συνέχεισε:

«Δεδομένα είναι σκληρό να χάνεις το πρώτο ματς ενός ημιτελικού με 4-1. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι μας σε πέντε μέρες θα είναι στο Μπερναμπέου για να μας υποστηρίξουν για να προκριθούμε στον τελικό, όπως κάνουν όλη την σεζόν. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα του παρελθόντος, όπου μια πρόκριση φαινόταν χαμένη από το πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Σαν αρχηγός και παίκτης της Ρεάλ, ζητώ από τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο Μπερναμπέου και να δώσουν και την ψυχή τους για εμάς. Οι 11 που θα αγωνιστούν, θα κάνουν τα πάντα για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags