19/03/11 - 20:56

«Κλείστε στόματα»!

Λίγα και… σταράτα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα τους… προειδοποίησε, τονίζοντας «ελπίζω να μη με απογοητεύσετε».

«Κλείστε στόματα»!
32.847views 0shares

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε λοιπόν το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη και "ντόπαρε" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, καταλήγοντας με το εξής: "ελπίζω να μην με απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να την δείξετε αύριο.»

Αναλυτικά:

«Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, ήρθα μετά από αρκετό καιρό για να πούμε δυο κουβέντες. Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα. Αντίθετα τα άσχημα νέα για μας πουλάνε, σε αντίθεση με άλλες ομάδες.

Δεν με αγγίζει το να κτυπούν εμένα προσωπικά. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα.

Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε κάνει πολλές. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να την δείξετε αύριο.»
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ