Facebook Pixel «Εμείς το Κύπελλο, ο κόσμος το καθήκον του με ΑΕΚ»
Άλλα Σπορ
| 2011-03-19 23:30:00

«Εμείς το Κύπελλο, ο κόσμος το καθήκον του με ΑΕΚ»

«Εμείς το Κύπελλο, ο κόσμος το καθήκον του με ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης πανευτυχής μετά την κατάκτηση Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό στο Βόλεϊ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για την στήριξη του Ερασιτέχνη.

«Όταν καταφέρνουμε να παίρνουμε νίκες κόντρα σε ομάδες όπως ο Ηρακλής, έχοντας στο ρόστερ μας τόσα πολλά και νέα παιδιά δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ μέλλον. Ευελπιστώ να πάρουμε τελικά και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς για να μπούμε στην τετράδα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην επηρεαστούμε από το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», ανέφερε ο άσος των Πειραιωτών.

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που είχαν οι Πειραιώτες και πήραν τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή, σχολίασε: « Πάνω από όλα δείξαμε ότι είχαμε ψυχή. Τα δώσαμε όλα και διορθώναμε τα λάθη μας μέσα από πάθος που είχαμε».

Για το ποιος ήταν κατά τη γνώμη του ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν ο Ντεσπέιν, ωστόσο τέτοια ματς δεν τα κερδίζει ένας παίκτης μόνος του. Όλοι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και αυτό που είχαμε υποσχεθεί. Τώρα, πρέπει ο κόσμος να δώσει το παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα (για ενίσχυση του Ερασιτέχνη).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags