Facebook Pixel Επιστρέφει ο Εθνικός Αστέρας! Και η ΑΕΚ τι κάνει;
| 2013-05-03 19:04:00

Επιστρέφει ο Εθνικός Αστέρας! Και η ΑΕΚ τι κάνει;

Επιστρέφει ο Εθνικός Αστέρας! Και η ΑΕΚ τι κάνει;

Την επιστροφή του Εθνικού Αστέρα στις εθνικές κατηγορίες τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, απαντώντας στα σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό που φέρνουν την ΑΕΚ να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Καισαριανής την επόμενη χρονιά.

«Το Δ.Σ. του Εθνικού Αστέρα και ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αδαμάκης απαντά προς όλους τους κυρίους που δεν σέβονται την ένδοξη και πολύχρονη ιστορία της ομάδας μας, με το δήθεν σκεπτικό ότι η ομάδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ δεν υφίσταται.

Τους διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι η ομάδα λειτουργεί και θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ενημερώνουμε επίσης τον κάθε ενδιαφερόμενο, την επόμενη φορά να κάνει τον απλό κόπο να επισκεφθεί το site της ομάδας (www.ethnikosasteras.com) για να λαμβάνει πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Σύλλογο.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου που όπως φαίνεται ¨θίχτηκε” με τη φημολογία που κυκλοφορεί ότι η ΑΕΚ θέλει την επόμενη σεζόν να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του.

Πάντως όσα ακούγονται για την ΑΕΚ και την χρησιμοποίηση του γηπέδου του Αστέρα είναι απλώς σενάρια και όχι επίσημη θέση της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags