Facebook Pixel «Στον ΠΑΟ, που τον αγαπώ από μικρό παιδί»
| 2011-03-20 17:58:00

«Στον ΠΑΟ, που τον αγαπώ από μικρό παιδί»

«Στον ΠΑΟ, που τον αγαπώ από μικρό παιδί»

Η καθιέρωση του στην αγαπημένη του ομάδα, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι το «στοίχημα» του Αντώνη Πετρόπουλου.

Ο 25χρονος φορ του Παναθηναϊκού μίλησε στο match program του αγώνα με την Κέρκυρα, λέγοντας επίσης ότι στόχος της ομάδας είναι το 4x4.

Αναλυτικά:

«Πριν από όλα χρειάζεται να είμαι υγιής και είναι εξίσου σημαντικό να έχω υπομονή και να συνεχίσω να δουλεύω όπως τώρα. Δεν είναι εύκολο πάντα γιατί πολλές φορές κουράζεσαι όταν δεν παίζεις, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να έχεις εξασφαλισμένη θέση».

Αισθάνεσαι εμπιστοσύνη και στήριξη από τον προπονητή σου;

«Ναι. Έχω πάρει ευκαιρίες και μου έχει δώσει από την αρχή να καταλάβω ότι με υπολογίζει. Σίγουρα πέρασε μια περίοδος κατά την οποία η ομάδα πήγαινε πολύ καλά και δεν ήταν εύκολο να γίνουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, ήξερα όμως ότι θα έπαιρνα την ευκαιρία μου από τον προπονητή και όταν αυτό έγινε ήθελα πολύ να τον δικαιώσω».

Πάντοτε υποστήριζες πως στόχος σου είναι να καθιερωθείς στον Παναθηναϊκό. Εξακολουθεί να ισχύει αυτό;

«Εννοείται. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου με στόχο να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό που τον αγαπάω από μικρό παιδί, όχι μονο περιστασιακά αλλά σε πιο σταθερή και μόνιμη βάση.».

Η Εθνική Ομάδα υπάρχει στο μυαλό σου;

«Πάντα είναι στο μυαλό μου η Εθνική Ομάδα. Το να φτάσω όμως εκεί περνάει μέσα από τη δουλειά και την πορεία μου στον Παναθηναϊκό. Αν καταφέρω να αναδειχθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω και την Εθνική».

Έχει γίνει πολύς λόγος για το κατά πόσο ο Παναθηναϊκός στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου έχει κίνητρο και διάθεση. Ποια είναι η δική σου γνώμη;

«Σίγουρα είναι δύσκολο να επανέλθεις άμεσα όταν σου συμβεί ό, τι συνέβη και σε εμάς στο Καραϊσκάκης. Όμως το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι αρκετό κίνητρο για να τα δίνεις όλα για τη νίκη. Πέρα από αυτό, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και για τη συνέχεια, όπως κάναμε με τον Ηρακλή και να στοχεύσουμε το 4 στα 4. Όχι μόνο για τις νίκες, αλλά και για τη διαφορά βαθμών στα playoffs και τελικά για τη διεκδίκηση με καλύτερους όρους της θέσης στα προκριματικά του Champions League».

Όσα ακούγονται τελευταία γύρω από το ποδόσφαιρο και έχουν να κάνουν με διαφθορά, κασέτες και υποκλοπές σας επηρεάζουν καθόλου;

«Είναι λογικό όλα αυτά να συζητιούνται και στα αποδυτήρια. Εδώ έχει φτάσει να το συζητάει όλος ο κόσμος. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία προκειμένου ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο να είναι καθαρό και να μπορεί να το απολαμβάνει ο κόσμος χωρίς σκιές και καχυποψία».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags