Facebook Pixel «Να δείξουν αν θα βοηθήσουν οι ‘παναθηναϊκάρες’»…
| 2011-03-20 19:35:00

«Να δείξουν αν θα βοηθήσουν οι ‘παναθηναϊκάρες’»…

«Να δείξουν αν θα βοηθήσουν οι ‘παναθηναϊκάρες’»…

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με το δικό του… τρόπο σχολίασε τα του επόμενου κρίσιμου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ερχόμενος στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Κέρκυρα…

«Να δείξουν και οι άλλοι “παναθηναϊκάρες” αν θα βοηθήσουν ή θα την κάνουν κοπάνα», σχολίασε δηκτικά ο εκ των μεγαλομετόχων.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γιατί δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Αλλά αυτό που επιθυμώ και θέλω είναι κάθε Παναθηναϊκός να βάλει ψηλά το συμφέρον της ομάδας. Πάνω από το ατομικό. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή όλοι πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα».

Υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη…

«Πάντα η οικογένεια Γιαννακόπουλου βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη. Να δείξουν και οι άλλοι “παναθηναϊκάρες” αν θα βοηθήσουν ή θα την κάνουν κοπάνα».

Για την ανανέωση Βύντρα:

«Συγχαρητήρια, είναι ένα πολύ καλό παιδί και φιλότιμος αθλητής. Είναι επιτυχία της διοίκησης και του Παναθηναϊκού που τον κράτησε».

Τέλος, ρωτήθηκε και για τις κασέτες:

«Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί είναι κάτι που δεν ξέρω καλά και δεν γνωρίζω το παρασκήνιο. Θα πρέπει όμως να πω πως είναι ανέντιμο για κάθε ομάδα να πηγαίνει μπροστά με τρόπους που δεν πρέπει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags