Facebook Pixel Φιλομένο: "Ολοι μαζί για τον τίτλο!"
| 2013-05-07 20:26:00

Φιλομένο: "Ολοι μαζί για τον τίτλο!"

Φιλομένο: "Ολοι μαζί για τον τίτλο!"

Είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που φόρεσαν τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Λούσιο Φιλομένο, ο Αργεντινός στράικερ που είχε σκοράρει πολλά γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και μαζί αυτό στην πρώτη νίκη των Αρκάδων επί των ερυθρόλευκων το 2007, μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου και ευχήθηκε τα καλύτερα στους κιτρινομπλέ!

Η συνέντευξη του Λούσιο Φιλομένο στο arcadia-sports

Αν είχες την ευκαιρία τι θα έλεγες στους παίκτες του Αστέρα πριν από τον τελικό, μιας και έζησες αυτή την ομάδα στην ιστορική πρώτη της χρονιά στη Super League;
"Θέλω να στείλω σε όλους στην Τρίπολη και στην ομάδα τις καλύτερες ευχές μου. Είμαι μαζί τους. Δεν το συζητάμε αυτό. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φτάσεις και να παίξεις σε έναν τελικό. Ο Αστέρας για να φτάσει σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι το άξιζε. Καλή τύχη και κυρίως να το ευχαριστηθούν γιατί είναι κάτι σπάνιο."

Περίμενες ότι ο Αστέρας θα φτάσει μια μέρα σε αυτό το επίπεδο; "Ναι. Γιατί όχι; Ο Αστέρας πάντοτε δούλευε σοβαρά."

Αν ο Αστέρας κατακτήσει το Κύπελλο θα έρθεις να πανηγυρίσεις στην Τρίπολη; "(γέλια...) Αν ο Αστέρας κατακτήσει το Κύπελλο, αυτό θα πρέπει να το πανηγυρίσουν οι παίκτες, η διοίκηση και οι προπονητές οι οποίοι δούλεψαν όλη τη χρονιά και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας."

Τι θυμάσαι από τον Αστέρα; "Θυμάμαι τους εξαιρετικούς ιδιοκτήτες του. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Έκαναν και κάνουν -απ' ότι φαίνεται- πολλές θυσίες για την ομάδα. Αξίζουν έναν τίτλο, όπως και ο Αστέρας. Επίσης θα ήθελα να πω ότι αξίζουν της στήριξης του κόσμου γιατί η προσπάθεια που κάνουν είναι ξεχωριστή..."

Σε ένα σενάριο φαντασίας, αν γινόταν θα ήθελες να παίξεις με τη φανέλα του Αστέρα σε αυτό το ματς; "(γέλια...) Αυτά δεν γίνονται..."

Στο τέλος της συνέντευξης ο Λούσιο Φιλομένο μας ζήτησε να μεταφέρουμε το δικό του μήνυμα προς παίκτες, διοίκηση και κόσμο του Αστέρα: "Καλή επιτυχία στον Αστέρα, στους παίκτες της ομάδας, στη διοίκηση, στους οπαδούς και φυσικά σε όλους τους φίλους που έχω στην Τρίπολη. Να έχουμε θετική σκέψη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί έναν τίτλο!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags