Facebook Pixel Ο… 50άρης και η Κέρκυρα
| 2011-03-20 22:03:00

Ο… 50άρης και η Κέρκυρα

Ο… 50άρης και η Κέρκυρα

Ο πανηγυρισμός του Σισέ στο 2-0 όταν έβγαλε τη φανέλα και φορούσε μπλουζάκι με τον αριθμό 50 μπροστά (τα γκολ που έχε σημειώσει στον Παναθηναϊκό) και στάμπα "Θύρα 13" πίσω ήταν… όλα τα λεφτά στο ΟΑΚΑ, στη νίκη των πρασίνων με 2-1 επί της Κέρκυρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο 2-0 μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος (34` και 39`) με τους Λάζαρο και Σισέ, αλλά το… καμπανάκι ήρθε στην εκπνοή με το γκολ του Στολτίδη.

Από `κει και πέρα, στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα στάθηκε μια χαρά είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μαζνόφ στο 55`, ενώ ο Κωνσταντόπουλος έδειξε την κλάση του στο 79` στην εξ επαφής σχεδόν απόκρουση στο σουτ του Σισέ, ενώ στη συνέχεια ο Γάλλος είχε δοκάρι.

Λες και το σκορ δεν ήταν 2-1 αλλά 3 ή 4-1 και το παιχνίδι είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν αγγαρεία και με εξαίρεση τον Καραγκούνη και τον κεφάτο Λέτο κανείς άλλος δεν είχε διάθεση για το παραμικρό πέρα από τα κυρίως απαραίτητα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει η Κέρκυρα και μάλιστα να χάσει απίστευτη ευκαιρία με τον Ιωάννου στο φινάλε. Τελικά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, οι «πράσινοι» αν και έπαιξαν με την... φωτιά δεν κάηκαν και ακόμη ένα «τρίποντο» μπήκε στο σακούλι του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ (35' Σεϊταρίδης), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος (77' Νίνης), Σισέ, Πετρόπουλος (67' Λέτο).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Μονιάκης, Δ. Ιωάννου, Βενέτης, Στολτίδης, Μακρής, Λαμπρόπουλος (82' Γιάντσης), Επστάιν, Η. Ιωάννου, Μαζνόφ (86' Τσίγκας).

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags