Facebook Pixel Τρι-Άρης έριξε τις Σέρρες
| 2011-03-20 22:15:00

Τρι-Άρης έριξε τις Σέρρες

Τρι-Άρης έριξε τις Σέρρες

Ο Άρης νίκησε στο άδειο λόγω τιμωρίας «Κλ.Βικελίδης» με 3-1 τον Πανσερραϊκό κι ελπίζει ακόμα για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ ο Πανσερραϊκός πήρε την άγουσα για τη Football League.

Ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο κατάφερε να πετύχει σπουδαία πράγματα. Χωρίς κανείς να καταλάβει τον λόγο, ο Σάκης Τσιώλης αποτέλεσε παρελθόν από τους Βολιώτες με τους ανθρώπους του Άρη να σπεύδουν να τον κάνουν δικό τους, ποντάροντας πολλά επάνω του.

Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά τα πρώτα δείγματα του Άρη με τον Τσιώλη στον πάγκο είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι «κίτρινοι» σε 25 αγωνιστικές είχα καταφέρει να σκοράρουν όλες και όλες 16 φορές. Με τον νέο τους προπονητή ωστόσο μετράνε 7 γκολ σε δύο αναμετρήσεις.

Μετά το 3-4 στην Κέρκυρα, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-1 του Πανσερραϊκού και αν μη τι άλλο έδειξαν πως μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

ΆΡΗΣ (Σ. Τσιώλης): Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (59' Σακάτα), Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (69' Μενδρινός), Μπομπαντίγια (27' λ.τρ. Πορτίγια), Κόκε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π. Δημητρίου): Φερνάντεζ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κις (73' Μουσικάκης), Κάστρο (60' Σίντιτς), Πάρκερ, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο (65' Παπαδόπουλος), Νταλέ.
 

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags