20/03/11 - 23:08

«Είμαστε άξιοι πρωταθλητές»

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και το 6-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

«Είμαστε άξιοι πρωταθλητές»
52.474views 0shares

Για τον φετινό τίτλο ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπογράμμισε: «Το αξίζαμε. Δεν μπορείς να είσαι πρωταθλητής τρεις αγωνιστικές, χωρίς να το αξίζεις και τα αποτελέσματα ήταν συνέπεια αυτού που κάναμε. Για μένα έχουμε παίξει καλύτερα από όλες τις ομάδες. Τώρα θα το ευχαριστηθούμε και μετά θα δούμε για τη νέα χρονιά».

Αναφορικά με την αναμέτρηση με την ΑΕΚ είπε: «Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς από πολλές πλευρές. Ήταν ένα ντέρμπι. Παίζαμε για το πρωτάθλημα. Πετύχαμε ένα σπουδαίο σκορ και καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο.

Η αλήθεια είναι πως για εμάς πήγαν όλα καλά. Η ΑΕΚ ερχόταν από ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη. Εμείς ετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα. Στις δύο πρώτες επιθέσεις που κάναμε βάλαμε δύο γκολ και μετά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς και πιο δύσκολα γι' αυτούς. Αντιμετωπίσαμε σωστά το ματς. Όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς.

Είχαμε παίξει όμως και παιχνίδια, όπου είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από σήμερα. Σήμερα πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά δεν ήταν διαφορετικό από άλλα παιχνίδια. Σήμερα είχαμε μεγάλη επιτυχία στις ευκαιρίες από άλλες φορές. Για την ΑΕΚ το ματς ήταν πολύ δύσκολο από το 2-0 και μετά. Εμείς ήρθαμε με έτοιμη ψυχολογία γιατί παίζαμε στο γήπεδό μας για τον τίτλο. Θέλαμε να κερδίσουμε μία ομάδα με ταυτότητα όπως η ΑΕΚ
. Η εικόνα που δείξαμε σήμερα την δείχνουμε σε όλο το πρωτάθλημα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ματς που τα καταφέρνεις και ματς που παίζεις άσχημα. Πιστεύω ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς παίξαμε καλά ματς στο Καραϊσκάκη που ο κόσμος τα απόλαυσε».

Για την κριτική που έχει δεχθεί η ομάδα:«Δεν είμαστε εξαρτημένοι από το τι λέει ο κόσμος. Μας απασχολεί να παίζουμε ποδόσφαιρο, όσο καλύτερα μπορούμε. Όσοι είναι απ’ έξω και θέλουν να μιλήσουν άσχημα, θα το κάνουν και όταν παίζεις καλά. Όσο για τα πολλά γκολ, όταν έχεις την μπάλα, προσπαθείς να σκοράρεις».

Για την επιστροφή στην κορυφή: «Στον Ολυμπιακό είναι μια ωραία στιγμή, που καταφέραμε να ξανακερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες που έχω βρεθεί, έχουν ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Κάποιος όταν σκέφτεται να κερδίσει ένα πρωτάθλημα, σκέφτεται να το κάνει στο σπίτι του, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Το ονειρεύεσαι, αλλά καμιά φορά δεν γίνεται».

Για τον Τζιμπούρ: «Ο Τζιμπούρ είναι ένας παίκτης που μας ταίριαξε πολύ. Ακόμα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το μέλλον».

Για τον Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική που βάζει γκολ. Κρίθηκε πως θα πρέπει να πάει σε μια άλλη ομάδα για να έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Τζιμπούρ είναι ένας διαφορετικός παίκτες».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ