Facebook Pixel "Έτσι ...απαντάει ο Πειραιάς"!
| 2011-03-20 23:09:00

"Έτσι ...απαντάει ο Πειραιάς"!

"Έτσι ...απαντάει ο Πειραιάς"!

Ο θρίαμβος επί της ΑΕΚ συνοδεύτηκε από ξέσπασμα χαράς, αλλά και ψυχής στους διαδρόμους και τα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκη". "Δώσαμε απαντήσεις, κλείσαμε στόματα"!

Αυτή ήταν η κοινή συνισταμένη όσων έλεγαν παίκτες του Ολυμπιακού, στελέχη της ΠΑΕ αλλά και παλιοί παίκτες της ομάδας αμέσως μετά το θριαμβευτικό 6-0 επί της ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη".

Οι παίκτες είχαν γίνει ένα κουβάρι, από τον αγωνιστικό χώρο όπου αποθεώθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μέχρι και τα αποδυτήρια, όπου ανά μικρά πηγαδάκια τραγουδούσαν αγκαλιασμένοι, με τα συνθήματα να σκεπάζουν το ένα το άλλο!

"Μπράβο, παιδιά. Δώσατε τις απαντήσεις που έπρεπε γιατί πολλά ακούσαμε τελευταία. Είχαν βγάλει γλώσσα οι αιώνιοι δεύτεροι. Τώρα τι θα λένε;", έλεγαν μέλη της ομάδας στους παίκτες, πωρώνοντάς τους ακόμα περισσότερο και δίνοντας νέο έναυσμα για τραγούδι.

Ακόμα και οι νέοι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιρναν το ρυθμό από τις ιαχές της εξέδρας και τους Έλληνες συμπαίκτες τους, συμμετέχοντας με μεγάλη διάθεση στο πανηγυρικό κλίμα, αλλά και σε κάποια συνθήματα που ακούγονταν καθαρά, έστω και με "σπαστά" ελληνικά και αντίστοιχα "σπαστά" ...σεξουαλικά υπονοούμενα!

"Το αξίζαμε. Δεν γίνεται να παίρνεις τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και να μην τον παίρνεις δίκαια", έλεγε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Όταν κάποιοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα, λέγοντας ότι η ομάδα δεν μπορεί να νικήσει σε ντέρμπι, η διοίκηση στήριξε τον προπονητή και τους παίκτες", συμπλήρωνε από τη μεριά του ο Γιάννης Μώραλης.

"Είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα", έλεγε στους παίκτες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

"Είστε φοβεροί. Έτσι σας θέλω", τους είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την επίσκεψή του στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags