Facebook Pixel «Δεν άφησα την ΑΕΚ σε καλό δρόμο»
| 2011-03-20 23:39:00

«Δεν άφησα την ΑΕΚ σε καλό δρόμο»

«Δεν άφησα την ΑΕΚ σε καλό δρόμο»

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι αλήθεια ότι δεν θέλησε να ρίξει αλάτι στις πληγές της ΑΕΚ στις δηλώσεις του κατά τη βράβευση του ως MVP, αλλά μια… μπηχτούλα την άφησε!

«Άφησα την ΑΕΚ όχι σε καλό δρόμο», είπε ο Αλγερινός ενώ για το θέμα του συμβολαίου του είπε «θα το συζητήσουμε»

"Είναι η πρώτη φορά που κατακτώ πρωτάθλημα και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήταν φανταστικό για εμένα. Προσπάθησα σήμερα να συγκεντρωθώ στο ματς και να μην σκέφτομαι ότι ήταν η πρώην μου ομάδα απέναντι μου και αυτό έκανα. Δεσμεύτηκα ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όταν μίλησα με τον Βαλβέρδε για να έρθω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να έχω βοηθήσει".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Εγώ αισθάνομαι πολύ ωραία στον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να το συζητήσουμε με τον πρόεδρο αυτό."

Για το ενδεχόμενο να σκοράρει του χρόνου στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να ζήσω, αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις απ' ότι στο Champions League, γιατί εκεί παίζεις πιο ανοιχτά απ' ότι στο πρωτάθλημα".

Για την σχέση του με τον κόσμο: "Άφησα την ΑΕΚ όχι σε καλό δρόμο και από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό οι φίλοι της ομάδας μου στάθηκαν, μου έδειξαν αγάπη και εμπιστοσύνη. Όταν ήρθα εδώ στον Ολυμπιακό όλοι με "ανέβασαν" και με σεβάστηκαν γι' αυτό τους σέβομαι κι εγώ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags