Facebook Pixel Γλέντι κι όποιος αντ-έξι! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-21 00:23:00

Γλέντι κι όποιος αντ-έξι! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Γλέντι κι όποιος αντ-έξι! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 38ο πρωτάθλημά του μετά το θριαμβευτικό 6-0 επί της ΑΕΚ και ο sportdog ακολουθεί το γλέντι των πρωταθλητών με βίντεο και φωτογραφίες!

Με τρόπο που δεν φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας κατέκτησε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς για να αναδειχθούν και μαθηματικά πρωταθλητές και όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά πέτυχαν και μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας τους.

Οι Πειραιώτες… διέσυραν με 6-0 την Ένωση και «σφράγισαν» με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά. Με το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, έγινε πραγματικά χαμός στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες έγιναν ένα… κουβάρι και πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά, ενώ μετά από λίγα λεπτά έτρεξαν πρώτα στην «Θύρα 7» και μετά στο απέναντι πέταλο για τα… απαραίτητα «Όλε».

Ανάλογο γλέντι ακολούθησε και στα αποδυτήρια με συνθήματα και σαμπάνιες, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γιορτάσουν το πρωτάθλημα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Θυμηθείτε τα προηγούμενα θέματα του sportdog για το ντέρμπι και δείτε φωτογραφίες από το… πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σχετικά βίντεο:

6-0! Βούλωσε στόματα σε σ-έξι τσόντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλούσιο, «ερυθρόλευκο» φωτορεπορτάζ από τον θρίαμβο!

Εξάρα ξανά μετά από 30 χρονιά!

«Μπράβο παικταράδες μου»

Στα μπουζούκια οι παίκτες, απών ο Ερνέστο…

Αποθέωση στου Ρέντη, πανηγύρια στο Πασαλιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags