Facebook Pixel «Δείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
| 2011-03-21 00:41:00

«Δείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»

«Δείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»

Πανευτυχής ο Νταβίντ Φουστέρ μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ και την κατάκτηση του τίτλου, δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα γιατί κατακτώ το πρώτο τίτλο στην καριέρα μου. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πετύχαμε πολλά γκολ, ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας και δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τώρα σκεφτόμαστε πως πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα το ίδιο καλά, μόνο με νίκες», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί. Μας ενισχύουν σ' όλα τα ματς και τους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Κάθε φορά δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα.

Πραγματικά, μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ για του χρόνου, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να τελειώσουμε με νίκες. Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση και ελπίζω ότι θα δείξουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού».

Από την πλευρά του ο Ούρκο Πάρντο σχολίασε: «Όλη η χρονιά ήταν πολύ καλή για μας, το πρωτάθλημα το πήραμε με την αξία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τίτλο. Του χρόνου πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και ελπίζω η νέα σεζόν να συνεχιστεί το ίδιο καλά για όλους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags