21/03/11 - 01:36

Της έκανε την κηδεία με δικά της έξοδα!

Είχε λόγο ο Ράφικ Τζιμπούρ που δεν τα πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ που πέτυχε εναντίον τις ΑΕΚ στο επιβλητικό 6-0. Όχι, ο Αλγερινός φορ του Ολυμπιακού δεν τίμησε έτσι την παλιά του ομάδα!

Της έκανε την κηδεία με δικά της έξοδα!
47.249views 0shares

Ο Τζιμπούρ, που ουσιαστικά οδήγησε τη νέα του ομάδα στο θρίαμβο επί της παλιάς και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι, είχε κι έναν άλλο λόγο να κρατήσει χαμηλούς τόνους, παρά το γεγονός ότι καθ΄ όλη την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έμοιαζε ...αφιονισμένος, όπως σας είχε ενημερώσει ο sportdog.

Ποιος ήταν ο λόγος; Ότι αυτά τα γκολ δεν τα πληρώθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό, καθώς στη συμφωνία αποδέσμευσής του από την ΑΕΚ περιλαμβάνεται ποσό και για το 2ο μισό της σεζόν που διανύουμε! Για το μισό που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό!

Πριν επιτευχθεί η συμφωνία αυτή, η ΑΕΚ ισχυριζόταν πως χρωστάει στον Τζιμπούρ (από δόσεις συμβολαίου της φετινής σεζόν) μόλις ...33.000 ευρώ. Ο παίκτης, στην προσφυγή που έκανε για να μείνει ελεύθερος, ζητούσε 1,4 εκ. ευρώ, δηλαδή και τα δεδουλευμένα αλλά και όλα τα χρήματα που προβλέπονταν μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Κατά τις διαπραγματεύσεις, η ΑΕΚ έφτασε να παραδεχθεί οφειλές 220.000 ευρώ, ωστόσο στην τελική συμφωνία συμπεριλήφθηκε και ένα ποσό για ...μετά! Για το υπόλοιπο της σεζόν. Για την ιστορία, τελικά ο Τζιμπούρ πήρε 310.000 ευρώ για το συμβόλαιό του, άλλες 40.000 ευρώ για κάποια παράπλευρα έξοδα στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβαρύνθηκε και το 20% της εφορίας.

Δηλαδή σύνολο κοντά στις 420.000 ευρώ, ποσό διπλάσιο από τις οφειλές της, ουσιαστικά για την περίοδο που ο Τζιμπούρ αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Στον Ολυμπιακό, για να της βάζει δύο γκολ και να την οδηγεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διασυρμούς την ιστορίας της.

Τουλάχιστον, δεν τα πανηγύρισε έξαλλα...
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ