Facebook Pixel «Μην γυρίσουμε σε εποχές Μπάγεβιτς…»
| 2011-03-21 02:03:00

«Μην γυρίσουμε σε εποχές Μπάγεβιτς…»

«Μην γυρίσουμε σε εποχές Μπάγεβιτς…»

Περίπου μισή ώρα μετά μεσάνυχτα αποχώρησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ από τα Σπάτα ύστερα από πολλές διαβουλεύσεις τόσο με την Αστυνομία όσο και μεταξύ τους.
 

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί περίμεναν πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο την αποστολή της ομάδας για να τους… υποδεχθούν, ύστερα από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0, ωστόσο η διοίκηση άλλαξε δρομολόγιο και άφησε τους παίκτες να γυρίσουν στα σπίτια τους με ταξί.

Αυτό… εξόργισε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς που περίμεναν στα Σπάτα, οι οποίοι αρχικά απείλησαν με κατάληψη στο προπονητήριο και φωτιές στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ μετά πέταξαν κάποιες πέτρες στις δυνάμεις ασφαλείας. Τελικά, περίπου μισή ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι φίλαθλοι αποχώρησαν.

Βέβαια, κάποιοι εξ αυτούς πρότειναν να μεταβούν στα σπίτι του Σταύρου Αδαμίδη, του Μανόλο Χιμένεθ και κάποιων παικτών, ωστόσο η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τους υπολοίπους, καθώς όπως ανέφεραν «Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στις εποχές Μπάγεβιτς».

Έτσι λοιπόν, οι φίλαθλοι αποχώρησαν, αν και κάποιοι έδωσαν την υπόσχεσή τους, πως θα επιστρέψουν την Τρίτη, αφού για αύριο η ομάδα έχει ρεπό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags