Facebook Pixel «Τρίχες η ΓΗΠΕΛ, φέρτε μου να υπογράψω»
| 2013-05-17 21:15:00

«Τρίχες η ΓΗΠΕΛ, φέρτε μου να υπογράψω»

«Τρίχες η ΓΗΠΕΛ, φέρτε μου να υπογράψω»

Κόντρα στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ΓΗΠΕΛ! «Φέρτε μου να υπογράψω για τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ».

«Δεν υπάρχουν ευθύνες. Είναι ευθύνη του Βγενόπουλου ότι ανήγαγε σε θέμα την ΓΗΠΕΛ. Τι στο διάολο ευθύνη να αναλάβω όταν δεν υπάρχει; Έχουμε τόσα προβλήματα, να κάνουμε τώρα μια ιστορική αναδρομή δεν έχει νόημα. Αυτά είναι τρίχες».

Ο Βγενόπουλος είχε πει πως θα βάλει 15εκ. αν υπάρξει γραπτή εγγύηση. Σου είχαμε πει κάντο, να εκτεθεί εάν δεν τα βάλει... «Μέχρι σήμερα δεν έχω βρει καμία απαίτηση. Η ΓΗΠΕΛ είναι νεκρή εταιρία. Αν προκύψει κάτι θα το πληρώσω εγώ ρε παιδιά. Ο Βωβός είναι χρεωκοπημένος επιχειρηματίας, δεν υφίσταται. Πλέον υπάρχει η ALPHA BANK. Μαζί τους μιλάω και δεν υπάρχει κάτι. Αν θέλουν να μας το δωρίσουν, να κάνουμε συζήτηση. Ζητάνε από εμάς λεφτά. Γιατί να πάμε στον Βοτανικό. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να βρούμε καλύτερη περιοχή».

Κάντο και αν δεν βάλει τα 15 εκατομμύρια, θα το κανονίσουμε εμείς...«Μακάρι να βρεθεί κάποιος να βάλει περισσότερα χρήματα. Θα το υπογράψω να τελειώνουμε το χαρτί της ΓΗΠΕΛ ρε παιδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags