Facebook Pixel «Το 6-0 σώζει τον Παμπορίδη»
| 2011-03-21 19:01:00

«Το 6-0 σώζει τον Παμπορίδη»

«Το 6-0 σώζει τον Παμπορίδη»

Ο Άρης Ασβεστάς γράφει για τη διαιτησία του Παμπορίδη στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και γιατί… γλυτώνει την τιμωρία

Το ευρύ σκορ της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να στοιχειοθετήσει αλλοίωση αποτελέσματος, γι’ αυτό και παρά τα σοβαρά λάθη του, ο Βασίλης Παμπορίδης δεν κινδυνεύει με τιμωρία.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εικόνα αλλά και εν πολλοίς την άποψη του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα, Θόδωρου Γκαϊτατζή, ο ρέφερι από το Κιλκίς όφειλε να αποβάλει τον Ιμπαγάσα και τον Μιραλάς, ενώ ακύρωσε και κανονικό γκολ του Καφέ μετά το 3-0. Προβλημάτισαν Τριτσώνης και Θάνος.

Στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δραμινός παρατηρητής του Παμπορίδη του μετέφερε (και τον επιβεβαιώνουν και τα ριπλέι) πως στο 9ο λεπτό ο Μιραλάς έπρεπε να δει απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον λαιμό του Σκόκο (δεν είδε ούτε κίτρινη).

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιραλάς έπρεπε να αποβληθεί… ξανά, καθώς έφτυσε τον Μανωλά (δεν έβλεπε ο διαιτητή). Επίσης στο 23’, ο Ιμπαγάσα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί έπιασε από το πρόσωπο τον Γκερέιρο (μπροστά στον Παμπορίδη). Κίτρινες κάρτες έπρεπε να δουν και οι Τζιμπούρ (για χέρι), ο Ντιόπ (τουλάχιστον μία), ο Νασούτι (για αγκωνιά) και ο Μανωλάς (για σκληρό μαρκάρισμα).

Πηγή: sport-fm.gr
 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags