Facebook Pixel Στα Σπάτα Ντούσκο, Λύμπε, Ζήκος!
| 2013-05-20 21:20:00

Στα Σπάτα Ντούσκο, Λύμπε, Ζήκος!

Στα Σπάτα Ντούσκο, Λύμπε, Ζήκος!

Πήγαν στο προπονητήριο και ασχολήθηκαν με τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να παραμείνει σε αυτό η ομάδα, ώστε να ενημερώσουν τον Μελισσανίδη εν όψει της τελικής κουβέντας με τον Νοτιά.

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκαν σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Άκης Ζήκος. Πρόκειται άλλωστε για τους τρεις ανθρώπους που θα αναλάβουν μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα να «τρέξουν» την ΑΕΚ της επόμενης ημέρες. Ο πρώτος από τη θέση του επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής, ο Λύμπε ως τεχνικός διευθυντής και ο Ζήκος ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη των ακαδημιών. Η σημερινή παρουσία τους στα Σπάτα σχετίζεται με το ίδιο το προπονητικό κέντρο. Στην προ ημερών επίσκεψή του στα Σπάτα, ο Μπάγεβιτς είχε ζητήσει λίστα με τα κόστη συντήρησης του αθλητικού κέντρου.

Στην σημερινή τους παρουσία οι τρεις άνδρες ασχολήθηκαν τόσο με το συγκεκριμένο θέμα, όσο και με τις άμεσες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στα γήπεδα και στους λοιπούς χώρους των Σπάτων, προκειμένου να συνεχίσει να φιλοξενεί την ομάδα. Άλλωστε, τα γήπεδα έχουν αφεθεί εδώ και καιρό στην τύχη τους και πρέπει άμεσα να γίνουν κάποια έργα συντήρησης ή και ανακατασκευής.

Επίσης, στις προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει και η κατασκευή του τρίτου γηπέδου, ώστε να βρει στέγη και η δεύτερη ομάδα. Στόχος των Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου και Ζήκου είναι να διαπιστώσουν τόσο πόσο κοστίζει αναλυτικά η χρήση του αθλητικού κέντρου, όσο και το κόστος των εργασιών που θα πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε να ενημερώσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να είναι έτοιμος για την τελική κουβέντα του με τον Νίκο Νοτιά.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags